مقاله تحلیل آماری- همدیدی غلظت آلایند? مونواکسیدکربن بر‌اساس سمت و سرعت باد و مخاطر? آن در شهر تهران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل آماری- همدیدی غلظت آلایند? مونواکسیدکربن بر‌اساس سمت و سرعت باد و مخاطر? آن در شهر تهران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل آماری- همدیدی غلظت آلایند? مونواکسیدکربن بر‌اساس سمت و سرعت باد و مخاطر? آن در شهر تهران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل آماری- همدیدی غلظت آلایند? مونواکسیدکربن بر‌اساس سمت و سرعت باد و مخاطر? آن در شهر تهران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل آماری- همدیدی غلظت آلایند? مونواکسیدکربن بر‌اساس سمت و سرعت باد و مخاطر? آن در شهر تهران :

تعداد صفحات :۲۱

آلودگی هوا از مهم‌ترین مخاطرات محیطی کلانشهرهای ایران است که طی چهار ده اخیر، زندگی این شهرها را پرهزینه و خطرناک کرده است. هدف این پژوهش بررسی ارتباط باد با آلودگی هوا و شناسایی سیستم‌های حرارتی و دینامیکی در شهر تهران است که به تکوین و تشدید شرایط پایدار جوی در دور سرد منجر می‌شوند.
در این پژوهش از سه روش آماری، همدیدی و ترمودینامیکی برای رسیدن به اهداف یادشده استفاده شده است. در قسمت آماری، ویژگی باد در ۱۶ جهت جغرافیایی با آلودگی هوا در یک دور ده‌ساله در شهر تهران بررسی شد. به‌منظور محاسب همبستگی و تحلیل وایازی بین مونواکسیدکربن با سرعت باد از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل وایازی استفاده شده است. نتایج نشان داد که همبستگی معناداری در سطح ۹۹ درصد بین آلایند مونواکسید کربن با سرعت باد در کل جهات وجود دارد، اما با تفکیک جهات به ۱۶ جهت اصلی، بیشترین همبستگی (معناداری در سطح ۹۹ درصد) بین سرعت باد در سمت NW ، SSE و W است. جهت عکس تغییرات سرعت باد در این سمت‌ها با مونواکسید کربن، نشان می‌دهد که با افزایش سرعت باد از مقدار آلایند مونواکسید کربن کاسته می‌شود و برعکس. نتیج دیگر این بررسی، جهت تغییرات سمت‌های باد NE و ENE است که مستقیم‌اند و با افزایش سرعت باد، آلایند مونواکسیدکربن هم افزایش یافته است. همچنین میانگین سرعت باد در روزهای آلوده ۳/۱ متر بر ثانیه است که از میانگین سرعت دور سرد مطالعاتی که ۵/۲ متر بر ثانیه است، کمتر است.
در قسمت همدیدی پژوهش، ۱۴ نمونه روز با آلودگی فراگیر در دور سرد سال در طول دور آماری ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۲ انتخاب شد. نقشه‌های مورد نیاز مرتبط در تراز‌های مختلف جو (تراز ۵۰۰، سطح زمین و نقش تاوایی) با استفاده از داده‌های دوباره پردازش‌شد ECMWF و در محیط GRADS ترسیم شدند. نتایج بررسی نشان داد که در بیشتر روزهای مطالعاتی، آلودگی هوا از الگوی پرفشاری تبعیت کرده و در لایه‌های میانی جو، منطق تهران یا روی محور پشته یا در پایین‌دست محور قرار گرفته که با همگرایی جریانات سطوح فوقانی جو، فرونشینی هوا در سطح زمین رخ داده است. در قسمت ترمودینامیکی، با ترسیم نمودار Skew-Tدر نرم‌افزار RAOB و مشخص کردن نوع و ارتفاع لای وارونگی مشخص شد که غلظت آلودگی هوا در زمانی که وارونگی تابشی زیر ارتفاع ۱۰۰ متر از سطح زمین اتفاق می‌افتد، شدید و مخاطره‌زا می‌شود. همچنین در حالت جو پایدار، از سطح زمین تا تروپوسفر میانی و جو بالاتر، باد، سرعت چندانی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.