مقاله تأثیر پیش‌‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی- تزریق مجدد بر تولید نیروی زیربیشین? ایستا و پویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر پیش‌‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی- تزریق مجدد بر تولید نیروی زیربیشین? ایستا و پویا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر پیش‌‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی- تزریق مجدد بر تولید نیروی زیربیشین? ایستا و پویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر پیش‌‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی- تزریق مجدد بر تولید نیروی زیربیشین? ایستا و پویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر پیش‌‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی- تزریق مجدد بر تولید نیروی زیربیشین? ایستا و پویا :

تعداد صفحات :۲۱

بهینه کردن نتایج تمرین و بهبود پاسخ، نیازمند انتخاب محرک مناسب و از اهداف هر برنام تمرینی است. به‌نظر می‌رسد پیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی و تزریق مجدد (IRPC) می‌تواند محرکی مناسب برای افزایش پاسخ‌های انقباضی زیربیشینه باشد. ازاین‌رو این پژوهش در نظر دارد تأثیر پیش‌آماده‌سازی و فراپیش‌آماده‌سازی ناشی از ایسکمی و تزریق مجدد (IRRPC) را بر نیروی زیربیشینه ایستا و پویای مردان جوان بررسی کند. بدین منظور ۲۰ مرد جوان دانشجوی دانشگاه شهید رجایی تهران به‌صورت تصادفی انتخاب شدند و در دو گروه کنترل (با میانگین سن ۴۲/۱±20 سال، قد ۶۶/۵±34/174 سانتی‌متر و وزن ۱۲/۶±1/71 کیلوگرم) و آزمایش (با میانگین سن۳۳/۱±5/20 سال، قد ۸۸/۴±2/176 سانتی‌متر و وزن ۰۹/۷±45/74کیلوگرم) جای گرفتند. شرکت‌کنندگان حرکت جلوبازو دمبل لاری تک دست با وزن ۸ کیلوگرمی با بیشترین تکرار ممکن را برای حرکت پویا و بیشترین زمان نگهداری انقباض در زاوی ۹۰ درجه را برای حرکت ایستا انجام می‌دادند. رکوردهای پیش‌آزمون و پس‌آزمون برای دو دست جمع‌آوری شد. در گروه آزمایش قبل از پس‌آزمون، دست برتر فرد به مدت ۳ دقیقه تحت محدودیت نسبی جریان خون (BFR) قرار می‌گرفت و بعد از ۱ دقیقه تزریق مجدد، حرکت اجرا می‌شد. برای بررسی تفاوت‌های بین دو گروه از آزمون تحلیل واریانس یکراهه استفاده شد. طبیعی بودن توزیع داده‌ها نیز از طریق آزمون کولموگروف- اسمیرنوف مشخص و سطح معنا‌داری آماری ۰۵/0P ≤ تعیین شد. نتایج نشان داد IRPC افزایش معنا‌داری (۰۰۱/۰=P و ۰۷۱/۱۴=F) در رکورد ایستای فرد ایجاد کرد، ولی IRRPC تأثیر معنا‌داری نداشت. این افزایش ممکن است نتیج پیش‌جبرانی نسبی ایسکمی موقت ناشی از انقباض‌های ایستا باشد. از طرفی IRPC و IRRPC در مقدار پاسخ‌های انقباضی پویا، تفاوت معنا‌داری ایجاد نکرد. ازاین‌رو پیشنهاد می‌شود برای افزایش نیرو و تعویق خستگی در انقباض‌های زیربیشین ایستا از IRPC استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.