مقاله تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر اسل، ساکارز و اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris) بر ماندگاری و کیفیت پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم (Polianthes tuberosa L.) :
تعداد صفحات :۱۸
در این پژوهش که باهدف بهبود کیفیت و افزایش ماندگاری پس از برداشت گل شاخه بریدنی مریم رقم دابل انجام گرفت، تیمارهای موردآزمایش شامل آب مقطر بهعنوان تیمار شاهد، اتانول ۳درصد، ساکارز ۵ درصد، اسانس آویشن باغی در سه سطح ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ میلیگرم در لیتر، اسل در سه سطح ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلیگرم در لیتر و برای شماری از شاخههای گل نیز تیمار ضربانی با ساکارز ۵درصد در ۲۴ ساعت اول و قرار دادن شاخههای گل تیمارشده با ساکارز در سه غلظت یادشد اسانس آویشن باغی و اسل، در ۲۴ ساعت دوم بودند. نتایج مقایس میانگینها نشان داد تیمار گلها با غلظتهای ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلیگرم در لیتر اسل، بیشترین تأثیر را در به تأخیر انداختن پیری گلها به ترتیب به مدت ۳۳/۷، ۶۷/۶ و ۶۷/۵ روز داشتند. در غلظتهای ۷۵، ۱۰۰ و ۵۰ میلیگرم در لیتر اسانس آویشن باغی نیز ماندگاری به ترتیب ۳۳/۴، ۶۷/۳ و ۳۳/۳ روز افزایش یافت. در این تیمارها وزنتر نسبی، جذب آب، میزان مواد جامد محلول، پروتئین و سبزینه (کلروفیل) نسبت به دیگر تیمارها بیشتر بود. میزان پراکسیداسیون لیپیدها و فعالیت آنزیمهای کاتالاز و پراکسیداز در طی دور پس از برداشت در گلهای تیمارشده با غلظتهای ۲۵، ۵۰ و ۷۵ میلیگرم در لیتر اسل و غلظتهای ۷۵، ۱۰۰ و ۵۰ میلیگرم در لیتر اسانس آویشن باغی نسبت به دیگر تیمارها کمتر بود. اسل و اسانس آویشن باغی به همراه ساکارز نیز سبب افزایش ماندگاری گلهای شاخه بریدنی مریم رقم دابل شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.