مقاله عدم قطعیت حداکثر بارش روزانه تحت سناریوهای انتشار گازهای گلخانه‏ای در افق ۲۰۴۰ (مطالع? موردی: استان خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عدم قطعیت حداکثر بارش روزانه تحت سناریوهای انتشار گازهای گلخانه‏ای در افق ۲۰۴۰ (مطالع? موردی: استان خراسان رضوی) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عدم قطعیت حداکثر بارش روزانه تحت سناریوهای انتشار گازهای گلخانه‏ای در افق ۲۰۴۰ (مطالع? موردی: استان خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عدم قطعیت حداکثر بارش روزانه تحت سناریوهای انتشار گازهای گلخانه‏ای در افق ۲۰۴۰ (مطالع? موردی: استان خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عدم قطعیت حداکثر بارش روزانه تحت سناریوهای انتشار گازهای گلخانه‏ای در افق ۲۰۴۰ (مطالع? موردی: استان خراسان رضوی) :

تعداد صفحات :۱۸

امروزه افزایش غلظت گازهای گلخانه‏ای ناشی از فعالیت‏های بشری عامل اصلی تغییرات آب و هوایی به‌شمار می‏آید. افزایش دمای جهانی نیز فراوانی وقوع بارش‏های حدی را در بسیاری از مناطق دگرگون ساخته است. این پژوهش تحلیلی از چگونگی تغییر فراوانی بیشترین بارش روزانه در استان خراسان رضوی تحت سه سناریوی انتشار گازهای گلخانه‏ای در دور ۲۰۲۱- ۲۰۴۰ ارائه می‏کند. سری‏های بیشترین بارش روزانه در دور آتی برای ۲۳ ایستگاه بررسی‌شده با توسع یک مدل ریزمقیاس نمایی ناپارامتریک برای مناطق خشک و نیمه‌خشک تصویرسازی می‏شوند. عدم قطعیت سناریوهای تغییر اقلیم نیز با استفاده از یک برآوردگر پارامتریک در سه سطح ریسک (۲۵، ۵۰‌ و ۷۵ درصد) به تفکیک نوع سناریوی انتشار فرموله شدند. تحلیل فراوانی سری‏های حداکثر نشان می‏دهد که شدت بارش‏های روزانه در سطح ریسک ۵۰ درصد نسبت به دور پایه ۱۹۹۳‌ـ ۲۰۱۲ بین ۹/۲۲- درصد تا ۵/۲۰ درصد تغییر خواهد کرد، که دوره‏‏های بازگشت بالاتر دامن وسیع‌تری از تغییر را به‌خود اختصاص داده‏اند. به‌طور‌کلی، مناطق مرکزی و جنوبی افزایش کمتری را نسبت به نواحی شمالی استان شاهد خواهند بود. با افزایش غلظت گازهای گلخانه‏ای نیز نواحی بیشتری دچار کاهش بارش‏ها می‏شوند، که این تأثیر بر بارش‏ها با دور بازگشت کمتر، شدیدتر خواهد بود. همچنین مناطق پرباران شدت سیل‌خیزی بیشتری را پیش رو خواهند داشت؛ و در‌مقابل مناطق کم‌باران کاهش شدیدتری را متحمل می‏شوند. با کاهش سطح ریسک نیز بیشترین بارش روزانه در آینده افزایش خواهد یافت؛ که به این موضوع باید در طراحی سازه‏های پراهمیت ‌توجه خاص شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.