مقاله بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی پروفایل بیوشیمی سرم جوجه های گوشتی متأثر از ملاتونین خوراکی و افزایش زمان تاریکی بر تحمل پذیری آنها در استرس گرما :
تعداد صفحات :۱۶
زمینه مطالعه: در پرورش طیور استرس گرمایی مهم میباشد. هدف: ارزیابی اثر ملاتونین خوراکی وافزایش زمان تاریکی بر پروفایل بیوشیمی سرم جوجههای گوشتی متأثر از استرس گرمایی(HS) میباشد. روش کار: تعداد۲۰۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه آرین به صورت کاملاًً تصادفی به ۴ گروه (تاریکی،ملاتونین، کنترل منفی ومثبت) تقسیم شدند. جوجههای گروه ملاتونین به مقدار mg/kg۴۰ جیره ازسن ۳۰ تا ۴۰ روزگی ملاتونین دریافت کردند وجوجههای گروه تاریکی ازسن۱۰ تا۴۰ روزگی تحت تأثیربرنامه نوری خاصی قرارگرفتند. همه گروهها به جزگروه کنترل منفی از ۳۵ تا ۴۰ روزگی روزانه به مدت ۶ ساعت درمعرض استرس گرمایی (۱±39) بودند. میانگین وزن جوجه در پایان ۶ هفتگی اندازهگیری گردید. درسن۳۰، ۳۵ و۴۰ مقادیراسید اوریک، گلوکز، توتال پروتئین، آلبومین، گلوبولین، میزان فعالیت AST و کراتینین مورد ارزیابی قرار گرفت. دادهها با استفاده از آنالیز واریانس یک طرفه و آزمون Tukey در نرم افزار SPSS مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج: دراین مطالعه در سن ۳۰ روزگی هیچیک از پارامترهای بیوشیمی تفاوت معنیداری را نشان ندادند . در ۳۵ روزگی فقط اسیداوریک گروه ملاتونین نسبت به گروه کنترل منفی افزایش معنیداری یافته است. همچنین در۴۰ روزگی نیز میزان اسیداوریک درگروه ملاتونین نسبت به گروههای دیگر دارای افزایش معنیدار میباشد زیرا ملاتونین نقش مهمی در سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی دارد و اسید اوریک در جوجهها یک آنتی اکسیدان مهم محسوب میشود. گلوکز سرم گروه کنترل مثبت، در مقایسه با گروههای دیگر در۴۰ روزگی به طورمعنیداری افزایش یافته. بنابراین تاریکی و تجویز ملاتونین توانسته است موجب کاهش استرس گرمایی گردد. سایرپارامترهای بیوشیمی معنیدار نبودند. در مطالعه حاضر، گروه تاریکی میانگین وزنی کمتری را از خود نشان دادند. درصد تلفات به ترتیب در گروههای کنترل منفی، تاریکی، ملاتونین و کنترل مثبت صفر،۴ ، ۵ و ۱۰ % میباشد. نتیجهگیری نهایی: نتایج نشان میدهد که دوره تاریکی و تجویز خوراکی ملاتونین درجیره میتواند منجر به کاهش استرس حرارتی گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.