مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بستهبندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال :
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش اثر ضد میکروبی عصاره خیار دریایی درغلظتهای مختلف (۰، ۵/۰، ۱ و ۲ درصد) بر ماندگاری فیلههای قزلآلای رنگین کمان بستهبندی شده در خلا و نگهداری شده در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. فیلهها به مدت ۱۶ روز در یخچال (دمای ۵/۰±4 درجه سانتیگراد) نگهداری و هر ۴ روز یکبار آزمونهای میکروبی (شامل بار باکتریایی کل، سودوموناس، انتروباکتریاسه و باکتریهای تولید کننده سولفید هیدروژن) بر روی نمونهها انجام شد. مقادیر اندازه گیری شد جمعیت سودوموناسها، انتروباکتریاسه و باکتریهای تولید کنند گاز سولفید هیدروژن در طول دوره نگهداری، در نمونههای تیمار شده با عصار خیار دریایی بطور معنیداری کمتر از نمونههای شاهد بود. همچنین در بین غلظتهای مختلف عصاره، عصاره ۲ درصد بیشترین اثر ضدباکتری را نشان داد. یافتههای تحقیق حاضر نشان داد که عصاره خیار دریایی احتمالا بواسطه دارا بودن ترکیبات زیستی با خاصیت ضدباکتریایی، میتواند بعنوان یک نگهدارنده طبیعی برای فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در زمان نگهداری کوتاه مدت آنها (نگهداری در شرایط سرد مانند نگهداری در یخچال) مورد توجه قرار گیرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.