مقاله تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسانس رازک بر عملکرد تولیدی، پایداری اکسیداتیو گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

به منظور تعیین تأثیر سطوح مختلف اسانس رازک به عنوان جایگزین آنتی­بیوتیک و آنتی­اکسیدان بر عملکرد تولیدی، پایداری لیپیدها در گوشت و جمعیت میکروبی ایلئوم در جوجه­های گوشتی، آزمایشی با استفاده از ۶۲۵ قطعه جوجه یک روزه سویه آرین در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار (۲۰۰ و ۴۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم اسانس رازک، ۱۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم آنتی­بیوتیک آویلامایسین و ۱۵۰ میلی­گرم در کیلوگرم پروبیوتیک پروتکسینو شاهد) و پنج تکرار و هر تکرار ۲۵ قطعه جوجه از سن ۱ تا ۴۲روزگی انجام شد. در کل دوره، پرندگانی که از جیره حاوی۴۰۰ میلی‏گرم در کیلوگرم اسانس رازک و یا آنتی‏بیوتیک مصرف کردند، در مقایسه با پرندگان دریافت‌کننده ۲۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم اسانس رازک، مصرف خوراک بیشتری داشتند (۰۵/0P<). بهترین شاخص تولید مربوط به مرغ­های تغذیه شده با ۲۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم اسانس رازک و پروبیوتیک در مقایسه با مرغ­های تغذیه شده با ۴۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم اسانس رازک بودند (۰۵/0P<). افزودن اسانس رازک به جیره در سطوح ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم باعث کاهش معنی­دار غلظت مالون­دی­آلدئید در گوشت ران در مقایسه با تیمارهای شاهد، آنتی­بیوتیک و پروبیوتیک شد (۰۱/0P<). مرغ­های تغذیه شده با جیره حاوی اسانس رازک (۴۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم) جمعیت لاکتوباسیل بیشتری در مقایسه با سایر تیمارها داشتند (۰۵/0P<). بنابراین، افزودن اسانس رازک به ‌میزان ۲۰۰ میلی‏گرم در کیلوگرم جیره موجب بهبود شاخص تولیدی و سطح ۴۰۰ میلی­گرم در کیلوگرم جیره اسانس رازک باعث بهبود جمعیت میکروبی ایلئوم و کیفیت گوشت جوجه­های گوشتی می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.