مقاله فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرآوری نانوذرات رس و بررسی تأثیر آن بر خواص ضدمیکروبی و جذب آب محصولات بهداشتی سلولزی :

تعداد صفحات :۲۲

این تحقیق با هدف بهبود ویژگی‌های ضدمیکروبی و جذب آب کاغذهای بهداشتی صورت پذیرفت. بدین منظور ابتدا نانورس مونت‌موریلونیت با نام تجاری بنتونیت (دارای ساختار لایه‌ای بوده که ضخامت لایه‌ها نانومتری می‌باشد) با استفاده از هموژنایزر (دستگاه همگن‌ساز آزمایشگاهی) برای دستیابی به سیستم کلوییدی پایدار با ابعاد تمام نانومتری فراورش گردید. سپس در تولید کاغذ از سطوح وزنی مختلف نانورس خام و نانورس همگن‌شده استفاده گردید و اثر آن بر ویژگی‌های ضدباکتریایی (بر علیه دو نوع باکتری اشرشیاکولی و باسیلوس‌سوبتیلیس) و جذب آب مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نانورس همگن‌شده به‌دلیل سطح ویژه و جذب سطحی بسیار بیشتر، خواص ضدباکتریایی کاغذ را بیشتر بهبود داده است. از طرفی اثر این ماده بر کاهش رشد باکتری باسیلوس بیشتر از باکتری اشرشیاکولی بوده است. هم‌چنین با افزودن نانورس، میزان جذب آب کاغذها افزایش یافت و نانورس همگن‌شده در مقام مقایسه، جذب آب بیشتری را از خود نشان داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.