مقاله باران‌ربایی تک‌درختان زبان‌گنجشک در فصول رویش و خزان در اقلیم نیمه‌خشک (مطالع? موردی: پارک جنگلی چیتگر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله باران‌ربایی تک‌درختان زبان‌گنجشک در فصول رویش و خزان در اقلیم نیمه‌خشک (مطالع? موردی: پارک جنگلی چیتگر) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باران‌ربایی تک‌درختان زبان‌گنجشک در فصول رویش و خزان در اقلیم نیمه‌خشک (مطالع? موردی: پارک جنگلی چیتگر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باران‌ربایی تک‌درختان زبان‌گنجشک در فصول رویش و خزان در اقلیم نیمه‌خشک (مطالع? موردی: پارک جنگلی چیتگر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باران‌ربایی تک‌درختان زبان‌گنجشک در فصول رویش و خزان در اقلیم نیمه‌خشک (مطالع? موردی: پارک جنگلی چیتگر) :

تعداد صفحات :۲۲

از مهم‌ترین مباحث امروزی مدیریت منابع آب، میزان اجزای باران (GR) در اکوسیستم‌های جنگل‌کاری و فضای سبز شهری است. هدف از اجرای پژوهش حاضر، مقایسه باران‌ربایی (I) تک درختان جنگل‌کاری شده زبان گنجشک (Fraxinus rotundifolia) در فصول رویش و خزان در پارک جنگلی چیتگر در اقلیم نیمه‌خشک بود. مقدار GR و I طی یک سال اندازه‌گیری به ترتیب با استفاده از شش و ۱۲ عدد باران‌سنج اندازه‌گیری شدند. مقدار I از تفاضل تاج ‌بارش (TF) و GR برآورد گردید. در مجموع ۵۰ رخداد GR، با عمق تجمعی ۰/۱۵۶ میلی‌متر اندازه‌گیری شد که مقدار I تجمعی در کل دوره پژوهش و در دوره‌های برگدار و بی‌برگی به ترتیب ۴/۱۹ درصد، ۰/۲۳ درصد و ۲/۱۶ درصد به دست آمد. بین I و GR در کل دوره پژوهش (۸۶۲/0R= ) و در دوره‌های برگدار (۸۶۲/0R= ) و بی‌برگی (۹۵۰/0R= )، همبستگی‌های مثبت معنی‌داری در سطح ۹۹ درصد مشاهده شد. میانگین درصد I نسبی (I:GR) در کل دوره پژوهش و در دوره‌های برگدار و بی‌برگی به ترتیب ۶/۴۶ درصد، ۳/۴۹ درصد و ۶/۴۱ درصد به دست آمد و میانگین درصد I:GR دوره‌های برگدار و بی‌برگی، اختلاف معنی‌داری را نشان دادند (۰۱/0p<). انتخاب گونه‌هایی با مقدار I پایین، سبب افزایش آب رسیده به سطح خاک جنگل شده و این امر به خصوص در مناطق خشک و نیمه‌خشک که دارای کمبود آب هستند، بسیار مهم است. در این راستا، توجه به میزان تعرق گونه‌های منتخب نیز باید مد نظر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.