مقاله مدل‌سازی داده‌های میکروگرانی به روش رگرسیون خطی برای مدل استوانه‌ی شیب دار، مورد بررسی: شفت واقع در سد سیاه‌بیشه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدل‌سازی داده‌های میکروگرانی به روش رگرسیون خطی برای مدل استوانه‌ی شیب دار، مورد بررسی: شفت واقع در سد سیاه‌بیشه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل‌سازی داده‌های میکروگرانی به روش رگرسیون خطی برای مدل استوانه‌ی شیب دار، مورد بررسی: شفت واقع در سد سیاه‌بیشه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل‌سازی داده‌های میکروگرانی به روش رگرسیون خطی برای مدل استوانه‌ی شیب دار، مورد بررسی: شفت واقع در سد سیاه‌بیشه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل‌سازی داده‌های میکروگرانی به روش رگرسیون خطی برای مدل استوانه‌ی شیب دار، مورد بررسی: شفت واقع در سد سیاه‌بیشه :

تعداد صفحات :۱۸

در این تحقیق از طریق روابط محاسباتی جدید، پارامترها‌ی هندسی چشمه‌ی آنومالی، بر اساس مدل استوانه‌ی شیبدار، محاسبه می‌شود. روش‌های گذشته عمدتا روی حالت‌های افقی و عمودی استوانه بررسی می‌شد و علاوه بر این زاویه‌ی امتداد آن نیز درنظرگرفته نمی‌شد. روش مورد استفاده در این مقاله با حل محدودیت‌های موجود در روش‌های پیشین، اجازه‌ی چرخش آزادانه-ی استوانه در فضای زیر سطحی را فراهم می‌کند. نهایتا با این روش می توان تغییرات بیشتری از جمله زاویه شیب ، امتداد ، شعاع، عمق تا بالای چشمه و تباین چگالی استوانه را بررسی کرد. روابط جدید معکوس‌سازی در این مقاله، روابطی هستند که در گذشته توسط سو و همکارانش مطالعه شده اند. در این مقاله نیز با ۳۸ مدل مختلف و استفاده از الگوریتم معکوس‌سازی مورد استفاده توسط سو و همکارانش، روابط جدید روی مدل‌های دیگر مطالعه شده‌اند. در اینجا نیز همانند مطالعه‌ی قبلی برای معکوس‌سازی از الگوریتم رگرسیون‌گیری خطی چندگانه و روش حداقل مربعات استفاده می‌شود. در این الگوریتم بین پارامترهای چشمه به عنوان متغیر مستقل و یک سری نشانگرها به عنوان متغیر وابسته ارتباط خطی برقرار می‌شود. نشانگرها روابطی هستند که از مختصات بخش‌های خاصی از آنومالی باقی‌مانده استخراج می‌شوند. این بخش‌ها قسمت‌هایی از منحنی آنومالی هستند که با تغییر پارامترها، تغییرات قابل ملاحظه‌ای دارند. در این مقاله یک شفت در منطقه‌ی سیاه‌بیشه به عنوان مطالعه‌ی صحرایی بکار گرفته شده است. زون ریزشی در این شفت توسط داده‌های میکروگرانی آشکارسازی شده و توسط روش معرفی شده در این مقاله با استفاده از مدل استوانه‌ی شیبدار مدل‌سازی شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.