مقاله بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات مرفولوژیک روده کوچک جوجههای گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین طی دوره پس از تفریخ :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه مطالعه: استفاده از مکمل گلوتامین در جیره پیش آغازین جوجه‌های گوشتی می‌تواند در بهبود عملکرد طی هفته اول مفید باشد. هدف: این مطالعه به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف گلوتامین در جیره پیش آغازین بر مرفولوژی روده کوچک و صفات عملکردی انجام شد. روش‌کار: ۱۶۰ قطعه جوجه گوشتی (سویه رأس ۳۰۸) در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳ تیمار و ۵ تکرار مورد استفاده قرار گرفت. تیمارها دارای سه سطح مختلف ۰، ۵/۰ و ۱% گلوتامین بودند. در ۶ و ۱۳ روزگی وزن بدن و خوراک مصرفی اندازه گیری شد. در روز صفر، ۱۰ پرنده کشتار شد. در ۳، ۶ و ۱۳ روزگی، ۲ پرنده از هر تکرار انتخاب، وزن شده و برای تهیه نمونه بافت روده کشتار شد. نتایج: جیره دارای ۱% گلوتامین، موجب بهبود صفات عملکردی و ضریب تبدیل خوراک در ۶ و ۱۳ روزگی شد (۰۵/۰>p). طول و عرض پرز‌ها در تمام بخش‌های روده کوچک و در ۳ و ۶ روزگی با مصرف گلوتامین افزایش یافت (۰۵/۰>p). در ۱۳ روزگی طول و عرض پرز‌ها در تمامی بخش‌های روده، در جوجه‌هایی که جیره دارای گلوتامین مصرف کردند، بالاتر از جیره پایه بود (۰۵/۰>p). عمق کریپت در ۳، ۶ و ۱۳ روزگی در بخش‌های ژژنوم و ایلئوم با مصرف گلوتامین کاهش و در ناحیه دئودنوم با افزایش سطح گلوتامین در ۶ و ۱۳ روزگی افزایش یافت (۰۵/۰>p). نسبت طول پرز به عمق کریپت با افزایش سطح گلوتامین در ژژنوم و ایلئوم در ۳ و ۶ روزگی افزایش یافت (۰۵/۰>p). در ۱۳ روزگی، نسبت طول پرز به عمق کریپت در جوجه‌های تغذیه شده با جیره دارای ۱ گلوتامین بطور معنی‌داری بالاتر از جیره پایه بود. نتیجه گیری نهایی: استفاده از ۱ % مکمل گلوتامین در جیره پیش آغازین موجب بهبود صفات عملکردی و توسعه سریعتر روده کوچک می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.