مقاله ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون :
تعداد صفحات :۱۶
بررسی واکنش یک ماد غذایی با اعمال نیروهایی همانند بریدن، جویدن، فشردن، و کشیدن درحقیقت ارزیابی بافت آن ماده است و به خصوصیات رئولوژیکی آن بستگی دارد. در این مطالعه، رفتار تنشآسایی قسمتهای گوناگون گوشت مرغ با رژیمهای غذایی گوناگون براساس مدل ماکسول عمومی بررسی شد. تیمارهای تغذیهای که مرغها از آنها تغذیه کردند مشتمل بر: ۱. شاهد (بدون افزودنی)، ۲. با افزودنی آنتیبیوتیک به میزان ppm650، ۳. با افزودنی سرخارگل (Echinacea purpurea L.) بهمیزان ۲درصد است. آزمون تنشآسایی در دمای اتاق روی نمونههای گوشت سینه و ران انجام شد. برای بررسی رفتار ویسکوالاستیک نمونهها، زمانهای رهایش براساس مدل ماکسول عمومی محاسبه و مقایسه شد. نتایج نشان میدهد که مدل پیشنهادی بهطور رضایتبخشی متناسب با دادههای تجربی است و با افزودن آنتیبیوتیک و سرخارگل تغییراتی در ضرایب فنر مدل ماکسول عمومی اتفاق میافتد. افرون بر این، تفاوت فراوانی بین زمان تنشآسایی نمونههای گوناگون با رژیمهای تغذیهای گوناگون مشاهده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.