مقاله بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیر? خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیر? خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیر? خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیر? خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیر? خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی :
تعداد صفحات :۱۰
در این تحقیق تأثیر افزودن پودر شیر خرما بر وزن مخصوص خمیر، حجم، دانسیت ظاهری و جسمی، تخلخل، رطوبت، فعالیت آبی، رنگ، و سفتی بافت کیک مطالعه شد. بیشترین وزن مخصوص خمیر مربوط به نمون کنترل بود. جایگزینکردن ساکارز با ۱۰۰درصد پودر شیر خرما حجم کیک، دانسیت جسمی، و تخلخل را کاهش و دانسیت ظاهری را افزایش داد. نمونههای حاوی ۲۵درصد پودر شیر خرما تقارن بیشتری در مقایسه با نمون کنترل داشتند. با افزایش درصد پودر شیر خرما رطوبت و فعالیت آبی افزایش یافت. نمونههای تهیهشده با درصدهای متفاوت پودر شیر خرما، بافت مشابهی با نمون کنترل نشان دادند. سفتترین بافت در نمون حاوی ۱۰۰درصد جایگزینی پودر مشاهده شد. در روزهای ۷، ۱۴، و ۲۱ تیمارهای ۷۵ و ۱۰۰درصد پودر بیشترین سفتی را نشان دادند. نمون تهیهشده با ۱۰۰درصد پودر رنگ پوست تیرهتری به نسبت نمون کنترل نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.