مقاله بهینهسازی استخراج عصاره آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینهسازی استخراج عصاره آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینهسازی استخراج عصاره آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینهسازی استخراج عصاره آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینهسازی استخراج عصاره آنتیاکسیدانی از جلبک دریایی خلیج فارس (Chaetomorpha sp) با کمک مایکروویو و اولتراسوند و با استفاده از روش پاسخ سطح :
تعداد صفحات :۳۲
جلبک Chaetomorpha sp یکی از جلبکهای سبز خلیجفارس است که میتواند بهمنزله منبعی دریایی حاوی آنتیاکسیدانهای طبیعی از جمله پلیفنولها باشد. استخراج و کاربرد ترکیبات آنتیاکسیدانی و سایر مواد زیستفعال از منابع طبیعی و استفاده از ظرفیتهای بومی میتواند موجب رشد اقتصادی و صنعتی هر منطقه شود. استخراج به کمک مایکروویو و اولتراسوند از جمله روشهای جدید است و با مزیتهایی چون کاهش زمان استخراج و افزایش بهرهوری انرژی همراه با کاهش تخریب ترکیبات هدف پتانسیل استفاده در آزمایشگاهها را دارد. در این مطالعه برای بهینهسازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی از جلبک C. sp از طراحی مرکب مرکزی در روش مایکروویو شامل ۶ تکرار در نقطه مرکزی و ۲۰ دور آزمایشی و در روش اولتراسوند از طرح باکس بنکن شامل ۶ تکرار در نقطه مرکزی و ۱۷ دور آزمایشی استفاده شد. خاصیت آنتیاکسیدانی با آزمایشهای میزان فنول کل، قدرت کاهندگی آهن، فعالیت جذب رادیکال آزاد و ظرفیت آنتیاکسیدانی کل اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین فعالیت آنتیاکسیدانی در شرایط بهینه در روش مایکروویو در قدرت ۳۰۰، زمان َ۸ و غلظت استون به آب ۲۵% و در روش اولتراسوند در زمان ۳۰َ، دمای ۳۰ و غلظت اســتون به آب ۰ % به دست آمد و میزان فنول به ترتیب ۰۹۶/۱ و ۰۹۱/۱ میلیگرم تانیکاسید بر گرم پودر جلبکی بود. مقادیر واقعی آزمایشی و مقادیر پیشبینیشده با نرمافزار نیز دارای روابط منطقی بودند که نشاندهنده تناسب مدلهای بهکاررفته و نیز سازگاری روش پاسخ سطح برای تعیین شرایط بهینه بوده است. همچنین، جلبک C. sp دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بود و بهمنزله منبعی از فنولهای طبیعی قابلیت استفاده در صنایع غذایی و دارویی را خواهد داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.