مقاله تعیین و اولویت‌بندی شاخص ‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تولیدی تخته‌ردیفی در ایران با به‌کارگیری فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین و اولویت‌بندی شاخص ‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تولیدی تخته‌ردیفی در ایران با به‌کارگیری فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و اولویت‌بندی شاخص ‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تولیدی تخته‌ردیفی در ایران با به‌کارگیری فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و اولویت‌بندی شاخص ‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تولیدی تخته‌ردیفی در ایران با به‌کارگیری فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و اولویت‌بندی شاخص ‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تولیدی تخته‌ردیفی در ایران با به‌کارگیری فرایند تحلیل سلسله‌مراتبی (AHP) :

تعداد صفحات :۲۴

تعیین شاخص‏های مؤثر به ‏منظور تصمیم‏گیری در زمینه مکان‏یابی واحدهای صنعتی با هدف استفاده بهینه از مواد اولیه و عوامل تولید و کاهش هزینه‏ها و ضایعات محصولات تولیدی اهمیت فراوان دارد. تعیین شاخص‏های مؤثر در انتخاب بهینه محل استقرار واحدهای تخته‏ردیفی در ایران، با استفاده از ضایعات پشت‌لا و سرشاخه‏ها و چوب‏آلات کم‌‌قطر، هدف این مطالعه بود. بدین منظور، پس از مطالعات اولیه و بررسی‏های میدانی و مصاحبه با صاحب‏نظران و کارشناسان، پنج شاخص اصلی مواد و محصول، نیازهای زیرساختی، فنی و انسانی، اقتصادی و مالی، و قوانین و مقررات و سی و دو زیرشاخص مهم شناسایی شدند. تا کنون روش‌های مختلفی برای تعیین شاخص‌های مؤثر اعلام شده است که یکی از آن‏ها روش تحلیل سلسله‌مراتبی است. پرسش‏نامه‌هایی، بر اساس این روش، تهیه شد و افراد متخصص و صاحب‏نظر آن را تکمیل کردند. نتایج پرسش‏نامه‌ها به کمک نرم‌افزار Expert Choice تحلیل شد. مهم‏ترین زیرشاخص‏ها به ‏ترتیب شامل اطمینان از عرضه پایدار مواد اولیه (۲۰۱/۰)، ضایعات کارخانه‌های چوب‏بری، تخته‏لایه و روکش (۱۳۳/۰)، هزینه خرید مواد اولیه (۱۱۵/۰)، فاصله از مواد اولیه (۰۵۸/۰)، وضعیت رقبا در منطقه (۰۵۱/۰)، و هزینه حمل مواد اولیه (۰۴۳/۰) تعیین شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.