مقاله تحلیل جامعه‌شناختی نقش عوامل ساختاری در شکاف بین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی (مورد مطالعه: شهروندان شهر کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تحلیل جامعه‌شناختی نقش عوامل ساختاری در شکاف بین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی (مورد مطالعه: شهروندان شهر کرمانشاه) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل جامعه‌شناختی نقش عوامل ساختاری در شکاف بین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی (مورد مطالعه: شهروندان شهر کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل جامعه‌شناختی نقش عوامل ساختاری در شکاف بین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی (مورد مطالعه: شهروندان شهر کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل جامعه‌شناختی نقش عوامل ساختاری در شکاف بین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی (مورد مطالعه: شهروندان شهر کرمانشاه) :

تعداد صفحات :۳۳

امروزه تهدیدهای زیست‌محیطی، از مهم‌ترین مشکلات انسان قرن بیست­ویکم به­شمار می­روند؛ به­طوری­که افکار عمومی معطوف این مسئله شده­اند و در سطح جهانی، حساسیت بسیاری در این زمینه به‌وجود آمده است. پژوهش حاضر با هدف شناخت میزان تأثیر عوامل ساختاری- اجتماعی بر شکاف بین نگرش و رفتار زیست‌محیطی انجام گرفته است. جامعه آماری شامل شهروندان بالای ۱۵ سال شهر کرمانشاه است. با استفاده از فرمول کوکران و به روش نمونه‌گیری خوشه‌ای چندمرحله‌ای، ۴۱۰ نفر به‌عنوان نمون آماری انتخاب شدند. پژوهش، با رویکرد کمی و به­روش پیمایشی انجام شد و داده­های آن، از طریق پرسشنامه گردآوری شدند. مطابق یافته‌ها، علی‌رغم پایین­بودن میانگین متغیرهای واسطه‌ای (الزام هنجاری، امکانات و دانش زیست‌محیطی)، میانگین نگرش و رفتارهای زیست‌محیطی شهروندان، متوسط روبه­بالاست. آزمون فرضیه­ها نشان می‌دهد این متغیرها بخشی از واریانس شکاف بین نگرش و رفتار زیست‌محیطی را تبیین می­کنند. به­عبارتی، با افزایش سطح متغیرهای فوق، میزان شکاف بین نگرش و رفتار زیست‌محیطی کاهش می‌یابد. همچنین تحلیل رگرسیون نشان می‌دهد متغیرهای مستقل پژوهش ۱۳/۰ درصد از واریانس متغیر وابسته را تبیین می‌کنند. در یک نتیج کلی می‌توان گفت عوامل فوق درواقع، سیاست‌های کاهش این شکاف را تقویت می­کنند و رفتارهای زیست‌محیطی مسئولانه را ترویج می­دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.