مقاله تأثیرگذارترین پژوهشگران در حوز? آی ‌متریکس: نگاهی ترکیبی به شاخص‌های تأثیرگذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیرگذارترین پژوهشگران در حوز? آی ‌متریکس: نگاهی ترکیبی به شاخص‌های تأثیرگذاری دارای ۴۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیرگذارترین پژوهشگران در حوز? آی ‌متریکس: نگاهی ترکیبی به شاخص‌های تأثیرگذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرگذارترین پژوهشگران در حوز? آی ‌متریکس: نگاهی ترکیبی به شاخص‌های تأثیرگذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیرگذارترین پژوهشگران در حوز? آی ‌متریکس: نگاهی ترکیبی به شاخص‌های تأثیرگذاری :

تعداد صفحات :۴۶

هدف: در این پژوهش بر آنیم تا تأثیرگذارترین پژوهشگران حوز آی متریکس، با استفاده از شاخص‌های نفوذ اندیشه‌ای و اجتماعی شناسایی شوند. با این هدف از شاخص‌های منتخب خانواد اچ (شاخص اچ، شاخص جی، و شاخص اچ. سی) برای تعیین نفوذ اندیشه‌ای پژوهشگران از مرکزیت‌های هم‌تألیفی (مرکزیت رتبه، مرکزیت بینابینی، و مرکزیت نزدیکی) استفاده شده است.
روش: پژوهش حاضر با استفاده از روش کتاب‌سنجی و همچنین رویکرد تحلیل شبکه‌های اجتماعی انجام گرفته است. جامع پژوهش حاضر را تمامی مقاله‌های حوز آی ‌متریکس تشکیل می‌دهد که در باز زمانی ۱۹۷۸ تا ۲۰۱۴ در وبگاه علوم نمایه شده‌اند و تعداد آنها ۵۹۴۴ رکورد است. برای محاسب شاخص‌های مرکزیت و شاخص اچ از نرم‌افزارهای یو. سی. آی نت و بایب اکسل استفاده شده است؛ شاخص‌ جی و شاخص اچ. سی نیز به‌صورت دستی و با فرمول‌نوبسی در نرم‌افزار اکسل محاسبه شده‌اند. پس از محاسب هم شاخص‌های کاربردی در پژوهش، با استفاده از بسته‌های نرم‌افزاری اس. پی. اس. اس و لیزرل به پرسش‌های همبستگی پاسخ داده شده است.
یافته‌ها: بررسی رابط بین نمره‌های مرکزیت (نفوذ اجتماعی) و کارایی، حاکی از آن بود که بین سه نوع مرکزیت رتبه، بینابینی، و نزدیکی از یک طرف و کارایی از طرف دیگر، همبستگی مثبتی وجود دارد. نتایج مربوط به همبستگی میان شاخص‌های نفوذ اجتماعی و شاخص‌های نفوذ اندیشه‌ای، حاکی از وجود همبستگی مثبت بین این دو نوع نفوذ بود. به‌طور کلی و با توجه به پرونده‌های انفرادیِ ایجاد‌شده بر مبنای جمیع شاخص‌های اندیشه‌ای و اجتماعی که بر اساس مجموعه نمرات حاصل از شش شاخص اچ، اچ. جی، اچ. سی، مرکزیت رتبه، بینابینی، و نزدیکی محاسبه شد، به‌نظر می‌رسد «لیدسدورف» و «کوشا» به‌ترتیب تأثیرگذارترین پژوهشگران حوز آی‌ متریکس در سطح جهان و ایران هستند.
اصالت: با توجه به یافته‌های حاصل از این پژوهش، به‌نظر می‌رسد که استفاده از شاخص‌های ترکیبی در حد متعادل، بینش به‌نسبت عادلانه و واضح‌تری دربار وضعیت و تأثیرگذاری پژوهشگران در یک حوز علمی خاص به‌وجود می‌آورد. پس می‌توان برای هر یک از پژوهشگران پرونده‌ای انفرادی ایجاد کرد، به‌طوری که از نتایج به‌دست‌آمده، برای تصمیم‌گیری‌های مهمی نظیر کمیته‌های ترفیع و ارتقا، استخدام، اعطای درجه‌های پژوهشی و سایر موارد مشابه استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.