مقاله ارزیابی فرایند پایداری در سطوح محلی بر‌اساس رویکرد IUCN مطالعه نمونه: ناحیه عرفی منج در شهرستان لردگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی فرایند پایداری در سطوح محلی بر‌اساس رویکرد IUCN مطالعه نمونه: ناحیه عرفی منج در شهرستان لردگان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فرایند پایداری در سطوح محلی بر‌اساس رویکرد IUCN مطالعه نمونه: ناحیه عرفی منج در شهرستان لردگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فرایند پایداری در سطوح محلی بر‌اساس رویکرد IUCN مطالعه نمونه: ناحیه عرفی منج در شهرستان لردگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فرایند پایداری در سطوح محلی بر‌اساس رویکرد IUCN مطالعه نمونه: ناحیه عرفی منج در شهرستان لردگان :

تعداد صفحات :۱۸

اجزای بنیادی تشکیل‌دهند واحدهای برنامه‌ریزی در سطوح ملی و بین‌المللی، نواحی محلی است که نخستین پایه‌های تمرکز یا عدم تمرکز پایداری توسعه در آن‌ها شکل می‌گیرد. در این مطالعه، با به‌کارگیری مدل نظام‏مند و یکپارچ ارزیابی پایداری اتحادی بین‌المللی حفاظت از طبیعت (IUCN)، وضعیت پایداری ناحیه عرفی منج در گستر جنگل‏های شهرستان لردگان در استان چهارمحال و بختیاری سنجیده شد. در این رویکرد، ۷ مرحله شامل تعیین هدف ارزیابی، مشخص‌کردن سیستم و قلمرو، تعیین ابعاد و عناصر پایداری، انتخاب معیارها و شاخص‏ها، طبقه‏بندی و سنجش شاخص‏ها، تلفیق شاخص‏های هر سیستم و در‌نهایت ترسیم بارومتر پایداری مورد توجه قرار گرفت. مطابق این بررسی، در قالب ۲ سیستم طبیعی و انسانی، ۴ بعد پوشش زمین، استفاده از منابع، ثروت و جمعیت به‌منزل ابعاد و ۷ معیار و ۱۹ شاخص برای سنجش پایداری منطقه استفاده شد. بر‌اساس نتایج سنجش شاخص‏ها، که از روش ارزیابی مبتنی بر نظر کارشناسان محلی استفاده شد، ۴۸ درصد کل شاخص‏های بررسی‌شده و ۶۶ درصد شاخص‏های سیستم طبیعی در وضعیت ناپایدار و تقریباً ناپایدار قرار دارند. شاخص‏های برداشت چوب هیزمی، زراعت زیر اشکوب و دام در جنگل در وضعیت ناپایدار قرار دارند. تحلیل نتایج و بارومتر پایداری نشان داد در شرایط کنونی وضعیت پایداری در ناحیه عرفی بررسی‌شده در حالت تقریباً ناپایدار واقع شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.