مقاله تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه‏ ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی‏ اکسیدانی انگور قزل‌ازوم :

تعداد صفحات :۱۶

امروزه، به دلیل تأثیرات زیانبار مواد شیمیایی بر سلامت انسان و محیط زیست، استفاده از این مواد با محدودیت‌هایی روبه‌روست. از‌این‌رو، یافتن مواد سالم برای استفاده در فناوری پس از برداشت میوه‏ها و سبزی‌ها ضروری است. در این پژوهش، تأثیر غلظت‏های مختلف اسید سالیسیلیک (۰، ۱، ۲ میلی‏مولار) به همراه ژل آلوئه‏ورا در غلظت‏های ۰، ۲۵ درصد و ۳۳ درصد بر عمر پس از برداشت میو انگور رقم قزل‏ازوم در دمای ۵/۰±0درج سانتی‏گراد و رطوبت نسبی ۹۵-۹۰ درصد به مدت ۴۵ و ۹۰ روز در آزمایشگاه دانشگاه ارومیه در مهرماه ۱۳۹۰ بررسی شد. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پای طرح کاملاً تصادفی و در ۶ تکرار انجام شد که هر تکرار محتوی ۵۰۰ گرم انگور بود. ویژگی‌های کیفی میوه شامل pH آب میوه، اسید قابل تیتراسیون، ویتامین ث، فعالیت آنتی‏اکسیدانی، فعالیت آنزیم کاتالاز و درصد کاهش وزن بررسی شد. اسید سالیسیلیک ۲ میلی‌مولار و ژل آلوئه‏ورا ۳۳ درصد به طور معناداری سبب حفظ فعالیت آنتی‏اکسیدانی و آنزیم کاتالاز میوه شدند و تأثیر معناداری بر مقدار اسیدهای آلی، ویتامین ث، درصد کاهش وزن و pH آبمیوه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.