مقاله تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم ‘شابلون’ :
تعداد صفحات :۱۷
در این آزمایش تأثیر سه نوع پلیآمین پوتریسین، اسپرمیدین و اسپرمین بر عمر پس از برداشت میو آلو رقم ‘شابلون’ بررسی شد. میوه ها در محلول پلیآمینها با دو غلظت ۱ و ۲ میلیمولار و نیز آب مقطر (تیمار شاهد) بهمدت ۵ دقیقه غوطهور و در سردخانهای با دمای ۵/۰± 5/1 درج سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۰ـ ۸۵ درصد انبار شدند. آزمایش در قالب فاکتوریل بر پای طرح کاملاً تصادفی با ۷ تیمار و ۶ زمان انبارداری در سه تکرار انجام شد. پس از شروع انبارداری، هر هفته یک بار میزان سفتی بافت، اسیدیت قابل تیتراسیون و pH میوه ها، مواد جامد محلول و کاهش وزن اندازهگیری شد. همچنین میزان تولید اتیلن در سه هفته انبارداری و میزان فعالیت آنزیم پلیگالاکتروناز در هفت اول و آخر انبارمانی مطالعه شد. پلیآمینها بهطور معنا داری تولید اتیلن را نسبت به میوه های شاهد کاهش دادند و سبب حفظ سفتی میوه ها شدند. در بین پلیآمینها اسپرمین ۲ میلیمولار، مؤثرترین نوع پلیآمین در حفظ سفتی بافت بود. این تیمار به همراه پوتریسین ۲ میلیمولار و اسپرمیدین ۱ میلیمولار در جلوگیری از تولید اتیلن نیز مؤثر واقع شدند، درحالیکه در جلوگیری از فعالیت آنزیم پلیگالاکتروناز، تقریباً بین سه نوع پلیآمین اختلاف معناداری مشاهده نشد. تیمار پلیآمینها بهطور معنا داری از کاهش وزن میوهها در طول دور انبارداری جلوگیری کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.