مقاله بررسی امکان کاهش پفیشدن میو? نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان کاهش پفیشدن میو? نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان کاهش پفیشدن میو? نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کاهش پفیشدن میو? نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان کاهش پفیشدن میو? نارنگی انشو (Citrus unshiu) در شرق مازندران :
تعداد صفحات :۱۷
پفیشدن یک ناهنجاری فیزیولوژیکی در برخی ارقام مرکبات است که سبب جداشدن پوست از گوشت، کاهش بازارپسندی، افزایش خسارتهای پوست و کاهش خاصیت انباری میوه میشود. بهمنظور امکان کاهش این ناهنجاری، آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۱۱ تیمار: ۱. شاهد؛ ۲. مونو آمونیم فسفات؛ ۳. کلرور کلسیم؛ ۴. نیترات پتاسیم؛ ۵. مونو آمونیم فسفات + نیترات پتاسیم؛ ۶. GA3؛ ۷. ۲,۴-D؛ ۸. مونو آمونیم فسفات + GA3؛ ۹. نیترات پتاسیم +۲,۴-D ؛ ۱۰. نیترات پتاسیم + GA3 و ۱۱. ۲,۴-D+GA3 و ۴ تکرار با درختان بالغ نارنگی انشو با پای نارنج انجام شد. نتایج نشان داد که هم تیمارها سبب افزایش جرم حجمی پوست میوه نسبت به شاهد شدند. بهترین تیمارها در افزایش جرم حجمی پوست، تیمارهای ترکیبی GA3 یعنی تیمارهای ۸، ۱۰ و ۱۱ و تیمار تغذیهای مونو آمونیم فسفات بودند که این تیمار بالاترین انداز میوه را نیز تولید کرد. هرچه اندازه و وزن میوهها بیشتر بود، تعداد میوههای با پوست پفیشده نیز بیشتر بود. غلظت مس در برگ، همبستگی مثبت و غلظت فسفر، همبستگی منفی و معناداری با عارض پفیشدن نشان داد. بنابراین، با توجه به نتایج این آزمایش، توصیه میشود در زمان تغییر رنگ میوه از محلولپاشی کودهای فسفره استفاده شود؛ در مقابل، استفاده از سموم با ترکیبات مسی تا حد امکان کاهش یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.