مقاله جداسازی باکتری‌های تولیدکنند? آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله جداسازی باکتری‌های تولیدکنند? آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی باکتری‌های تولیدکنند? آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی باکتری‌های تولیدکنند? آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی باکتری‌های تولیدکنند? آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد :

تعداد صفحات :۱۸

باکتری باسیلوس هوازی، مزوفیل، و لیپولیتیک (فعالیت آنزیمی U/ml40) از نمون عصار زیتون جداسازی شد. سوی جداسازی‌شده براساس مشخصات مورفولوژیکی و شیمیایی و ازطریق روش ملکولی توالی‌یابی ژن ۱۶ S rRNA شناسایی شد. تأثیر سوبسترای جامد )هست انار آسیاب‌شده، هست انگور آسیاب‌شده، و دان گشنیز آسیاب‌شده به‌عنوان سوبسترای جامد استفاده شدند)، انداز ذرات سوبسترا، محتوای رطوبت، و سرعت چرخش به‌عنوان فاکتورهای تأثیرگذار بر تخمیر حالت جامد بررسی شد. فعالیت آنزیمی بهین U/ml120 از محیط کشتی حاوی(w/w) 3درصد عصار دان گشنیز آسیاب‌شده، g/l10 عصار مخمر،g/l 25 روغن زیتون، محتوی رطوبت ۷۰درصد، و سرعت چرخش rpm 170 بعد از ۲۴ ساعت گرمخانه‌گذاری به‌دست آمد که فعالیت آنزیمی در مقایسه با حالت قبل از بهینه‌سازی ۰۷/۳ برابر افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.