مقاله تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر موننسین و متافیکس بر قابلیت هضم ظاهری موادمغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر گاوهای شیرده هلشتاین :
تعداد صفحات :۲۱
به منظور بررسی تأثیر مکمل جیرهای موننسین با متافیکس یا بدون متافیکس (ترکیبی از اسیدهای دی کربوکسیلیک آلی مالات و فومارات) بر قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیب شیر و الگوی اسیدهای چرب شیر، از ۴ رأس گاو شیرده هلشتاین چند شکمزا با میانگین وزنی ۱۲ ± 657 کیلوگرم و روزهای شیردهی ۱۳۳ ± 41روز در قالب یک طرح مربع لاتین ۴×4 استفاده شد. گاوها بهطور تصادفی به تیمارهای آزمایشی اختصاص داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل جیر پایه بدون افزودنی (بهعنوان شاهد)، جیر پایه به علاوه ۲۴ میلیگرم موننسین در هرکیلوگرم ماد خشک، جیر پایه به علاوه ۵ گرم متافیکس در هرکیلوگرم ماد خشک و جیر پایه به علاوه ۲۴ میلیگرم در کیلوگرم موننسین و ۵ گرم در کیلوگرم ماد خشک متافیکس بودند. افزودن موننسین با متافیکس یا بدون متافیکس بهطور معناداری ماد خشک مصرفی را کاهش و تولید و بازده شیر را افزایش داد (۰۵/۰ > P). میانگین درصد چربی، پروتئین، لاکتوز، مواد جامد بدون چربی و کل مواد جامد تحت تأثیر جیرههای آزمایشی قرار نگرفت. افزودن مکمل موننسین بهتنهایی یا همراه با متافیکس قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، الیاف نامحلول در شویند خنثی، کربوهیدراتهای غیرالیافی و ماد آلی را بهطور معناداری کاهش داد (۰۵/۰ > P). افزودن موننسین به تنهایی یا همراه با مکمل متافیکس به جیر گاوهای شیری محتوی اسید لینولئیک کونژوگه (سیس-۹، ترانس-۱۱( شیر را به طور معناداری افزایش داد (۰۵/۰>P). نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن مکمل موننسین و متافیکس به جیرههای گاوهای شیرده در اواسط دور شیردهی باعث افزایش تولید شیر شد ولی تأثیر معناداری بر ترکیبات شیر نداشت. افزودن مکمل موننسین و متافیکس بهتنهایی یا به صورت مخلوط تأثیری بر ترکیب بیشتر اسیدهای چرب شیر نداشت، ولی محتوی اسید لینولئیک کونژوگه (سیس-۹، ترانس-۱۱( چربی شیر در نتیج افزودن موننسین افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.