مقاله اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسپرس به‌عنوان منبع تانن و نسبت علوفه به کنسانتره بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه، تولید و ترکیب شیرمیش‌های شیرده :

تعداد صفحات :۲۶

آزمایش با هدف بررسی اثر علوف اسپرس به‌عنوان یک منبع تانن و نیز نسبت علوفه به کنسانتره بر مصرف و قابلیت هضم، خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای، فراسنجه‌های خونی، مقدار تولید و ترکیبات شیر میش‌های شیرده انجام گرفت. بدین منظور از ۸ رأس میش شیرده نژاد لری بر اساس آزمایش فاکتوریل در قالب طرح مربع لاتین ۴×4 تکرارشونده استفاده شد. تیمارها با دو سطح کنسانتره و دو سطح نوع علوف مصرفی شامل چهار جیر به صورت‌کامل مخلوط با نسبت‌های علوفه به کنسانتر ۶۵:۳۵ (پرکنسانتر بدون اسپرس)، ۳۵:۶۵ (کم‌کنسانتر بدون اسپرس)، ۶۵:۳۵ (پرکنسانتر با اسپرس) و ۳۵:۶۵ (کم‌کنسانتر با اسپرس) فرموله و تهیه‌ شد. مقدار کل ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم تیمارهای آزمایشی معنادار بود (۰۵/0P<). نتایج نشان داد قابلیت هضم ماد خشک و ماد ‌آلی در تیمار پرکنسانتر با اسپرس در مقایسه با بقی تیمارها بیشتر بود (۰۵/0P<). مقادیر pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در تیمارهای پرکنسانتر با اسپرس و بدون اسپرس در مقایسه با تیمار کم‌کنسانتر بدون اسپرس کمتر بود. اثر سطح کنسانتره بر مقدار کل اسیدهای چرب فرار شکمبه‌ای معنا‌دار شد (۰۵/0P<). بر این اساس نسبت استات به پروپیونات در تیمارهای پرکنسانتر با اسپرس و بدون اسپرس کمترین مقدار را داشت. نتایج نشان‌ داد تولید شیر در تیمارهای‌ پرکنسانتر با و بدون اسپرس بیشتر از سایر تیمارها بود. اثر سطح کنسانتره بر چربی، لاکتوز، مواد جامد بدون چربی و پروتئین شیر معنا‌دار بود (۰۵/0P<). درمجموع، اضافه‌کردن اسپرس به‌عنوان یک منبع تانن به جیر پرکنسانتره (۶۵ درصد) موجب افزایش قابلیت هضم ماد آلی و الیاف، افزایش پروپیونات جیره و در نتیجه افزایش تولید شیر و پروتئین آن می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.