مقاله حذف فسفات فاضلاب کشاورزی شرکت کشت و صنعت کارون با استفاده از گیاه‌ وتیور در تالاب‌مصنوعی‌جریان‌ سطحی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله حذف فسفات فاضلاب کشاورزی شرکت کشت و صنعت کارون با استفاده از گیاه‌ وتیور در تالاب‌مصنوعی‌جریان‌ سطحی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حذف فسفات فاضلاب کشاورزی شرکت کشت و صنعت کارون با استفاده از گیاه‌ وتیور در تالاب‌مصنوعی‌جریان‌ سطحی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف فسفات فاضلاب کشاورزی شرکت کشت و صنعت کارون با استفاده از گیاه‌ وتیور در تالاب‌مصنوعی‌جریان‌ سطحی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حذف فسفات فاضلاب کشاورزی شرکت کشت و صنعت کارون با استفاده از گیاه‌ وتیور در تالاب‌مصنوعی‌جریان‌ سطحی :

تعداد صفحات :۱۷

به منظور بررسی کارآیی تالاب مصنوعی در حذف فسفات فاضلاب کشاورزی، از تالاب مصنوعی‌ جریان ‌سطحی استفاده ‌شد. در این تحقیق، نُه عدد حوضچه مستطیلی ساخته ‌‌شد و جریان ‌‌فاضلاب، به ‌صورت پیوسته، از آذر ۱۳۹۲ تا خرداد ۱۳۹۳ برقرار شد. سه سامانه به ‌صورت کشت ریشه گیاه در خاک (S)، سه سامانه به ‌صورت کشت گیاه روی صفحات شناور (F)، و سه سامانه بدون گیاه و بستر متخلل به منزله شاهد (C) در نظر گرفته ‌شد. زمان‌‌ماندهای هیدرولیکی انتخاب‌شده ۳، ۵، و ۷ روز بود و برای هر زمان‌ماند این آزمایش در شش مرحله، به ‌مدت شش ماه، تکرار شد. غلظت فسفات ورودی به سامانه‌ها و خروجی از آن‌ها اندازه‌گیری و میانگین بازده تصفیه، با استفاده از نرم‌افزار آماری SAS، مقایسه شد. متوسط غلظت فسفات فاضلاب ورودی به حوضچه‌ها در محدوده ۹۹/۵ تا ۵۸/۸ میلی‌گرم ‌بر لیتر در نوسان بود. نتایج مقایسه میانگین شیوه کشت گیاه، زمان‌ماند، تغییرات دما (ماه)، و اثر متقابل آن‌ها در کارآیی حذف فسفات در سطح اطمینان ۹۵ درصد معنادار مشاهده ‌شد. در نتیجه، حوضچه‌های حاوی گیاه و بستر متخلخل دارای بهترین بازده حذف در محدوده ۴۶/۹ تا ۴۸/۳۵ درصد بودند. همچنین، بازده حذف فسفات به طور معنادار به زمان‌ماند وابسته بود. از این ‌رو بهترین زمان‌ماند با بیشترین بازده حذف در محدوده ۸۸/۸ تا ۴۸/۳۵ درصد به زمان ۷ روز اختصاص‌ داشت. نتایج مقایسه میانگین تأثیر دما در حذف فسفات نشان ‌داد در سطح اطمینان ۹۵ درصد اختلاف معنادار بین کارآیی حذف فسفات در بعضی ماه‌ها وجود دارد. نتایج اثر متقابل ماه، سامانه، و زمان‌ماند نشان داد بیشترین کارآیی حذف فسفات به مقدار ۴۸/۳۵ درصد در ماه خرداد با زمان‌ماند ۷ روز در سامانه دارای بستر متخلخل به دست می‌آید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.