مقاله مدارکی نویافته از تولید مُهره در اوایل هزار? سوم ق.م در محوط? ریگ‌سرای ورزنه (سبا ۹) (ساحل غربی باتلاق گاوخونی – اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مدارکی نویافته از تولید مُهره در اوایل هزار? سوم ق.م در محوط? ریگ‌سرای ورزنه (سبا ۹) (ساحل غربی باتلاق گاوخونی – اصفهان) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدارکی نویافته از تولید مُهره در اوایل هزار? سوم ق.م در محوط? ریگ‌سرای ورزنه (سبا ۹) (ساحل غربی باتلاق گاوخونی – اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدارکی نویافته از تولید مُهره در اوایل هزار? سوم ق.م در محوط? ریگ‌سرای ورزنه (سبا ۹) (ساحل غربی باتلاق گاوخونی – اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدارکی نویافته از تولید مُهره در اوایل هزار? سوم ق.م در محوط? ریگ‌سرای ورزنه (سبا ۹) (ساحل غربی باتلاق گاوخونی – اصفهان) :

تعداد صفحات :۲۴

در بهمن و اسفند ۱۳۸۴برنام بررسی و شناسایی باستان­شناختی محوط ریگ­سرای در شمال شهر ورزنه بر اساس یافته­های سطحی انجام و در طی آن نزدیک به صد محوطه شناسایی شد.ریگ‌سرای منطقه‌ای قدیمی است که در زیر تپه‌های شنی در حاشی غربی تالاب گاوخونی مدفون شده است و با شهر ورزنه از سمت جنوب حدوداً ۷ کیلومتر فاصله دارد. یکی از مهم‌ترین محوطه‌های شناسایی شده در این بررسی، محوط سبای ۹، موضوع مقاله حاضر است. با روش مطالعه مقایسه‌ای تطبیقیِ سفال‌های به­ دست آمده از این محوطه، گاهنگاری آن به اوایل هزاره سوم ق‌.م. می­رسد. این محوطه به جهت پراکندگی آثار سفالی و به­ ویژه مهره بر سطح آن قابل­توجه است. نکت قابل­توجه، انباشت مجموعه مهره‌ها و آویزهایی از جنس احتمالاً استخوان، سنگ و عاج است که از ماده خام اولیه، نمونه پیش‌ساخته و نمونه‌های کامل ساخته شده در آن قابل مشاهده است که نشان از تولید مهره و آویز در محوطه سبای ۹ دارد. در این پژوهش سعی شده است تا از طریق مطالع این دو ماد فرهنگی، به ویژه بر اساس مطالعات مقایسه‌ای، ضمن مشخص کردن گاهنگاری نسبی، تولید مهره در آن بر اساس مدارک مادی به دست آمده تحلیل و در صورت امکان نیز برهم‌کنش‌های فرهنگی آن با فرهنگ‌های هم‌جوارش بررسی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.