مقاله اثر نوع سیستم تربیت و محلولپاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر نوع سیستم تربیت و محلولپاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر نوع سیستم تربیت و محلولپاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر نوع سیستم تربیت و محلولپاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر نوع سیستم تربیت و محلولپاشی برگی کلراید کلسیم بر عمر انبارمانی میوه سیب رقم های گالا و دلبار استیوال :
تعداد صفحات :۲۲
نوع سیستم تربیت و محلولپاشی قبل از برداشت با کلسیم میتواند عمر انبارمانی میوهها را تحت تأثیر قرار دهد. در پژوهش حاضر، اثر محلولپاشی برگی کلراید کلسیم (غلظتهای صفر، ۷۵/۰، ۵/۱ و ۳ گرم در لیتر) در طی دو، چهار و شش هفته قبل از برداشت بر کیفیت میوههای سیب (Malus domestica) رقمهای گالا و دلبار استیوال که به سه حالت (وی شکل، هایتک و کوردون) تربیت شده بودند، در پایان ۴ ماه انبارمانی بررسی شد. این آزمایش به صورت اسپلیت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفیبا ۴ تکرار طراحی شده بود. خصوصیات میوه مانند سفتی بافت میوه، مواد جامد محلول (TSS)، اسیدیته قابل تیتر (TA)، TSS/TA، فنل کل، فلاونوئید کل، آنتوسیانین کل، ظرفیت آنتیاکسیدانی کل، مقدار اتیلن و شدت تنفس در پایان دوره انبارمانی ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که نوع سیستم تربیت و تغذیه برگی کلراید کلسیم اثر معنیداری بر کیفیت پس از برداشت میوهها داشت. محلولپاشی با کلراید کلسیم باعث افزایش TSS، TA، ظرفیت آنتیاکسیدانی، مقدار آنتوسیانین، مقدار فنل و سفتی بافت میوه را در مقایسه با میوههای شاهد در پایان دوره انبارمانی شد. در کلیه سیستمهای تربیت، سفتی بافت میوههای رقم گالا به طور معنیداری بیشتر از میوههای رقم دلبار استیوال بود. بیشترین میزان TSS (22/14 درصد) و TA (47/0 درصد) میوه در سیستم تربیت هایتک و با غلظت ۷۵/۰ گرم در لیتر کلراید کلسیم، مشاهده شد. مقدار اتیلن میوههای رقم دلبار استیوال در هر سه سیستم تربیت (۳۶/۱۸، ۲۲/۱۵ و ۱۱/۱۵ نانولیتر بر گرم ساعت) به طور معنیداری از رقم گالا (۶۰/۶، ۳۸/۶ و ۴۳/۸ نانولیتر بر گرم ساعت) بیشتر بود. محلولپاشی قبل از برداشت کلراید کلسیم توانست، تولید اتیلن و شدت تنفس میوههای سیب در هر سه سیستم تربیتی را به طور معنیداری نسبت به میوههای شاهد در پایان دوره انبارمانی کاهش دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.