مقاله بررسی خواص ضدباکتریایی عصارههای ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی خواص ضدباکتریایی عصارههای ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی خواص ضدباکتریایی عصارههای ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خواص ضدباکتریایی عصارههای ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی خواص ضدباکتریایی عصارههای ریزجلبک Chlorella vulgaris جداشده از خلیج چابهار :
تعداد صفحات :۱۶
میکروجلبکها منابع زیستی مهمیاند که طیف گستردهای از برنامههای کاربردی زیستفنّاوری را به خود اختصاص دادهاند. در این پژوهش تأثیرات ضدباکتریایی عصارههای آلی ریزجلبک کلرلا ولگاریس خالصسازیشده از خلیج چابهار علیه سه سویه باکتری گرم منفی اشرشیاکلای، ویبریو کلرا و پروتئوس ولگاریس و دو سویه باکتری گرم مثبت استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنوس آزمایش شد. عصارههای اتانولی و کلروفورمی بهدستآمده به دو روش انتشار دیسک و رقتهای متوالی در لوله به منظور تعیین حداقل غلظت بازدارنده (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) بررسی شدند. بر اساس نتایج، عصاره اتانولی بیشترین اثر را در باکتری ویبریو کلرا نشان داده است و حداقل غلظت کشندگی برای باکتری اشرشیاکلای به دست آمد. عصاره کلروفورمی بر باکتری پروتئوس ولگاریس بیشترین اثر را نشان داد و با غلظتهای متفاوت حداقل غلظت کشندگی برای همه باکتریهای مورد آزمایش به دست آمد. به طور کلی، ریزجلبک کلرلا ولگاریس بومی ایران دارای اثر ضدباکتری قوی است و عصاره کلروفورمی نسبت به عصاره اتانولی دارای اثر بیشتری در باکتریها بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.