مقاله بررسی اثر درج? حرارت در غلظت کشنده (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی اثر درج? حرارت در غلظت کشنده (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر درج? حرارت در غلظت کشنده (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر درج? حرارت در غلظت کشنده (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر درج? حرارت در غلظت کشنده (LC50 96-h) سم سایپرمترین (Cypermethrin) در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky 1901) :

تعداد صفحات :۲۶

طی این تحقیق سمیت حاد[۱] حشره‌کش سایپرمترین در سه سطح دمایی مختلف (۱۵ و ۲۰ و ۲۵ درج سانتی‌گراد) در بچه‌ماهیان ۱±3 گرمی (میانگین± SD) سفیدماهی دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901) به منظور تعیین غلظت کشنده ۵۰ درصد از جمعیت ماهیان در ۹۶ ساعت مطالعه و بررسی شد. آزمایش‌ها به صورت ساکن[۲] و بر اساس روش استانداردO.E.C.D به مدت ۴ شبانه روز (۹۶ساعت) انجام و پارامترهای مؤثر فیزیکوشیمیایی آب از جمله pH، سختی کل، اکسیژن محلول و درج حرارت کنترل شد. آزمایش‌های ابتدایی به منظور یافتن محدوده کشندگی با رهاسازی بچه‌ماهیان به داخل آکواریوم‌هایی که به حجم ۲۰ لیتر آبگیری و به طور مداوم هوادهی می‌شدند به تعداد ۱۰ عدد بچه‌ماهی برای هر آکواریوم انجام شد و پس از به‌دست‌آمدن محدوده کشندگی تیمارهای نهایی با ۶ تیمار و ۳ تکرار مشخص شد و در نهایت بر اساس نتایج و با استفاده از آنالیز پروبیت، مقادیرLC10 ، LC30، LC50، LC70، LC90 و LC99 در ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت برای هر سه سطح دمایی بر روی سفیدماهی اندازه‌گیری شد و سمیت حاد (LC50 96-h) سم سایپرمترین برای بچه‌ماهی سفید در دماهای ºC 1±15، ºC1±20 و ºC 1±25 به ترتیب برابر۵۴/۱، ۴۹/۱ و ۳۰/۱ میکروگرم در لیتر به دست آمد. نتایج نشان داد با افزایش درج حرارت سمیت سایپرمترین افزایش می‌یابد و مرگ‌ومیر بیش‌تری برای ماهیان اتفاق می‌افتد. در این آزمایش از نظر بالینی علائمی مانند خون‌مردگی در ناحیه ساقه دمی، تنفس غیرعادی، شنای نامنظم در ماهیان مورد آزمایش مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.