مقاله تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشتقد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشتقد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشتقد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشتقد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) انگشتقد :
تعداد صفحات :۱۸
مطالعه حاضر با هدف تعیین تأثیر سطوح مختلف عصاره زنجبیل بر کارایی رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه ماهی بنی در مرحله انگشتقدی به مدت ۸ هفته انجام شد. تعداد ۱۹۲ قطعه بچهماهی بنی با متوسط وزن اولیه ۳۲/۰±67/11 گرم در قالب طرحی کاملاً تصادفی به ۴ تیمار با ۳ تکرار برای هر تیمار تقسیم شدند. ماهیها روزانه به میزان ۳ درصد وزن بدن و در ۳ نوبت با جیره غذایی حاوی عصاره زنجبیل با سطوح ۰، ۱/۰، ۵/۰ و ۱ درصد (به ترتیب بهمنزله تیمار کنترل و تیمارهای ۱، ۲ و ۳) تغذیه شدند. گروه فاقد عصاره زنجبیل بهمنزله تیمار کنترل در نظر گرفته شد. بیشترین میزان شاخص افزایش وزن بدن و شاخص کبدی در بین تیمارهای آزمایش در تیمار ۳، تغذیهشده با جیره حاوی ۱ درصد عصاره زنجبیل، مشاهده شد (P<0.05). مطلوبترین میزان ضریب تبدیل غذایی و نرخ رشد ویژه مربوط به تیمار ۳، تغذیهشده با جیره حاوی ۱ درصد عصاره زنجبیل، بود (P<0.05). میزان ضریب چاقی و ضریب بازده پروتئین بین تیمارهای مختلف اختلاف معنیداری نشان ندادند (P>0.05). نتایج نشان داد که استفاده از عصاره زنجبیل در جیره غذایی تأثیری در میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت لاشه ماهی بنی ندارد (P>0.05). با این حال، بیشترین میزان پروتئین و چربی لاشه به ترتیب در تیمار ۱ تغذیهشده با جیره حاوی ۱/۰ درصد و تیمار ۲ تغذیهشده با جیره حاوی ۵/۰ درصد عصاره زنجبیل مشاهده شد. به طور کلی، میتوان نتیجه گرفت که عصاره زنجبیل موجب تحریک رشد شده، اما تأثیری در میزان ترکیبات لاشه نداشته است. بنابراین، میتوان استفاده از عصاره زنجبیل را بهمنزله محرک رشد در ماهی بنی در مرحله انگشتقدی پیشنهاد کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.