مقاله تبیین انگیزه‌‌های مهاجران بین‌المللی از ارسال سرمایه‌‌های مالی با استفاده از نظریه بنیانی (مطالعه موردی: شهرستان لامرد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تبیین انگیزه‌‌های مهاجران بین‌المللی از ارسال سرمایه‌‌های مالی با استفاده از نظریه بنیانی (مطالعه موردی: شهرستان لامرد) دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تبیین انگیزه‌‌های مهاجران بین‌المللی از ارسال سرمایه‌‌های مالی با استفاده از نظریه بنیانی (مطالعه موردی: شهرستان لامرد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تبیین انگیزه‌‌های مهاجران بین‌المللی از ارسال سرمایه‌‌های مالی با استفاده از نظریه بنیانی (مطالعه موردی: شهرستان لامرد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تبیین انگیزه‌‌های مهاجران بین‌المللی از ارسال سرمایه‌‌های مالی با استفاده از نظریه بنیانی (مطالعه موردی: شهرستان لامرد) :

تعداد صفحات :۳۳

جذب و به‌کارگیری سرمایه‌‌های مالی ارسالی مهاجران بین‌المللی در فرایند توسعه، پیش از هر چیز نیازمند شناخت انگیزه مهاجران ارسال‌کننده سرمایه‌‌هاست. پژوهش حاضر با روش تحقیق کیفی درصدد تبیین انگیزه مهاجران از ارسال سرمایه‌‌های جمعی در محدوده پژوهش است. براساس روش نمونه‌گیری هدفمند و نظری، ۲۶ نفر از مهاجران ارسال‌کننده سرمایه به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. تکنیک‌‌های به‌کار گرفته‌شده برای گردآوری داده‌ها و اطلاعات لازم، بر مصاحبه نیمه‌ساختاریافته، مشاهدات میدانی، بررسی اسناد موجود در سازمان‌‌ها و ادارات دولتی و غیردولتی تمرکز یافتند. مصاحبه‌‌ها تا جایی پیش رفتند که مرحله اشباع تئوریک حاصل شد. برمبنای نظریه بنیانی، داده‌‌ها در سه مرحله کدگذاری تحلیل شدند و نتایج حاصل از آن، استخراج ۷ مقوله هسته‌‌ای بود. پس از بررسی مقولات هسته‌‌ای، پدیده «انگیزه ارسال» به‌عنوان پدیده کانونی پژوهش استخراج شد. شرایط علّی این پدیده شامل احساس تعلق مکانی، نگرش دینی- مذهبی، تمایلات نوع‌دوستانه، رویکردهای فرهنگی، رویکردهای اقتصادی، منافع فردی و تشخص اجتماعی است. تعدد اماکن دینی‌ـ مذهبی در برخی سکونتگاه‌‌ها و گاه جدایی‌گزینی قومی و گروهی، کمبود و مازادبودن واحدهای آموزشی در بخش‌های مختلف اداری‌ـ سیاسی، و واردنشدن سرمایه‌‌ها به بخش‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری به‌عنوان مهم‌ترین پیامدهای این پدیده شناسایی شدند. پرداختن به این انگیزه‌‌ها و هدایت آنها در مسیر اهداف و برنامه‌‌ریزی‌‌های توسعه، می‌‌تواند عملکرد سرمایه‌‌های ارسالی را در عرصه‌‌های جغرافیایی ارتقا و اثربخشی آن را افزایش دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.