مقاله اثر فراورد? فرعی رازیانه بر عملکرد بره‌های در حال رشد و فراسنجه‌های تولید گاز جیر? آن‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر فراورد? فرعی رازیانه بر عملکرد بره‌های در حال رشد و فراسنجه‌های تولید گاز جیر? آن‌ها دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فراورد? فرعی رازیانه بر عملکرد بره‌های در حال رشد و فراسنجه‌های تولید گاز جیر? آن‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فراورد? فرعی رازیانه بر عملکرد بره‌های در حال رشد و فراسنجه‌های تولید گاز جیر? آن‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فراورد? فرعی رازیانه بر عملکرد بره‌های در حال رشد و فراسنجه‌های تولید گاز جیر? آن‌ها :

تعداد صفحات :۱۷

دو آزمایش برای بررسی اثر فراورد فرعی رازیانه در جیر بره‌های در حال رشد، بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل خوراک، غلظت متابولیت‌های پلاسما، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم مواد مغذی اجرا شد. در آزمایش اول از ۲۰ رأس بر نر افشاری × شال در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی استفاده شد. جیره‌های آزمایشی شامل شاهد و سطوح ۳، ۶ و ۹ درصد (بر اساس ماد خشک) از فراورد فرعی رازیانه بودند. جیره‌های آزمایشی بر مصرف ماد خشک و غلظت تری‌گلیسریدها، کلسترول کل و اور پلاسما اثری نداشتند (۰۵/۰<P). افزایش وزن روزان بره‌های تغذیه‌شده با جیر شاهد و جیر حاوی ۶ درصد فراورد فرعی رازیانه از دیگر بره‌ها بیشتر بود (۰۵/۰>P). ضریب تبدیل خوراک در بره‌های تغذیه‌شده با جیر حاوی ۹ درصد فراورد فرعی رازیانه از سایر بره‌ها بیشتر بود (۰۵/۰>P). پتانسیل تولید گاز، نیمه‌عمر تولید گاز، نرخ تخمیر، قابلیت هضم ظاهری ماد خشک در شرایط آزمایشگاه، فاکتور تفکیک، قابلیت هضم حقیقی ماد آلی در شرایط آزمایشگاه، قابلیت هضم الیاف غیرقابل‌حل در شویند خنثی و ماد خشک ناپدیدشده پس از ۱۴۴ ساعت انکوباسیون تحت تأثیر جیره‌های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰<P). بیشترین حجم گاز تولیدی پس از ۲۴ ساعت انکوباسیون و تود میکروبی به‌ترتیب در جیر حاوی ۶ درصد فراورد فرعی رازیانه و جیر شاهد مشاهده شد (۰۵/۰>P). با توجه به نتایج این آزمایش، افزودن ۶ درصد فراورد فرعی رازیانه به جیره باعث بهبود ضریب تبدیل و افزایش وزن روزان بره‌های در حال رشد شد؛ اگرچه با تیمار شاهد تفاوتی نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.