مقاله تأثیرات تغذی? سطوح بالای ال-آرژنین در دور? آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیرات تغذی? سطوح بالای ال-آرژنین در دور? آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیرات تغذی? سطوح بالای ال-آرژنین در دور? آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیرات تغذی? سطوح بالای ال-آرژنین در دور? آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیرات تغذی? سطوح بالای ال-آرژنین در دور? آغازین بر تولید و کیفیت گوشت و فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی :
تعداد صفحات :۱۸
هدف از مطالع حاضر تعیین تأثیرات سطوح بالای ال-آرژنین بر عملکرد رشد، فراسنجههای خونی و کیفیت گوشت لاشه در جوج مرغهای گوشتی سوی راس در دور آغازین بود. در این پژوهش ۱۹۲ قطعه جوج گوشتی یکروزه در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ جیر غذایی (۱۰۰، ۱۵۳، ۱۶۸ و ۱۸۳ درصد آرژنین قابلهضم بر اساس توصی کاتالوگ راس) و ۴ تکرار از ۱ تا ۱۰ روزگی تغذیه شدند. در روز دهم آزمایش، وزن جوجهها و مصرف خوراک آنها، اندازهگیری و بازده خوراک محاسبه شد. همچنین ۳ قطعه جوجه از هر تکرار انتخاب، خونگیری و کشتار شدند و وزن ماهیچ سینهای و ران، کیفیت گوشت ماهیچ سینهای (رنگ، pH و نیروی برش) و فراسنجههای خونی ارزیابی شدند. سپس دادهها بر اساس روی GLM نرمافزار SAS آنالیز شدند. بر اساس نتایج، بیشترین درصد افزایش وزن ۱۰ روزگی (۳۳/۲ درصد)، بازده خوراک (۳۵/۶ درصد) و وزن نسبی ماهیچ سینهای (۱۶/۲۲ درصد) و ماهیچ ران (۵۳/۱۷ درصد) در مقایسه با گروه شاهد، در جیر غذایی ۱۶۸ درصد آرژنین مشاهده شد (۰۵/۰ P<). همچنین بیشترین درصد افزایش ترییدوتیرونین (۴۵/۶۰ درصد)، تیروکسین (۹۱/۲۶ درصد) و نسبت ترییدوتیرونین به تیروکسین (۹۱/۲۵ درصد) پلاسمایی در مقایسه با گروه شاهد، در جیر غذایی ۱۸۳ درصد آرژنین مشاهده شد (۰۱/۰ P<). از سوی دیگر، در جیر غذایی ۱۸۳ درصد آرژنین، کاهش چشمگیر درصد غلظتهای کلسترول (۹۳/۱۴ درصد) و تریگلیسرید (۱۹/۲۵ درصد) پلاسما، نیروی برش (۳۹/۲۶ درصد) و pH ساعت ۲۴ (۰۵/۲ درصد) و ساعت ۴۸ (۶۳/۲ درصد) گوشت در مقایسه با گروه شاهد مشاهده شد (۰۵/۰ P<). بهطورکلی نتایج این تحقیق نشان داد که مصرف مقدار ۱۶۸ درصد آرژنین قابلهضم بر اساس توصی کاتالوگ راس، مطلوبترین نتیجه را در بهبود رشد، کمیت و کیفیت گوشت و فراسنجههای پلاسمایی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.