مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگیهای خمیرکاغذ روزنامه مرکبزداییشده بهروش شستوشو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگیهای خمیرکاغذ روزنامه مرکبزداییشده بهروش شستوشو دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگیهای خمیرکاغذ روزنامه مرکبزداییشده بهروش شستوشو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگیهای خمیرکاغذ روزنامه مرکبزداییشده بهروش شستوشو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگیهای خمیرکاغذ روزنامه مرکبزداییشده بهروش شستوشو :
تعداد صفحات :۲۶
در این پژوهش، تأثیر استفاده از غلظتهای مختلف آنزیم پکتیناز در مرکبزدایی کاغذ روزنامه باطله بررسی شده است. کاغذ روزنامه باطله تحت شرایط خشکی ۵ درصد به مدت ۱۰ دقیقه در دستگاه پراکندهساز (تعداد دور ۲۶۵۰۰) به خمیرکاغذ تبدیل شد. تیمار آنزیمی خمیرکاغذ روزنامه بازیافتی تحت شرایط ثابت (خشکی۱۰ درصد، زمان تیمار۲۰ دقیقه، محدوده pH 5-5/4) در غلظتهای مختلف ۰۵/۰، ۱/۰، ۲/۰، ۳/۰، ۵/۰ درصد آنزیم پکتیناز (براساس وزن خشک کاغذ باطله) انجام شد. ویژگیهای نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای استاندارد (g/cm2 60) ساختهشده از خمیرکاغذهای تیمارشده با غلظتهای مختلف آنزیم پکتیناز در مقایسه با کاغذهای ساختهشده از خمیرکاغذ شاهد (خمیرکاغذ تیمارنشده با پکتیناز) ارزیابی شد. نتایج نشان داد که استفاده از آنزیم پکتیناز در مرکبزدایی کاغذ روزنامه باطله در مقایسه با خمیرکاغذ شاهد به اندکی افزایش در درجه روشنی و زردی و کاهش ماتی کاغذ منجر شد. با افزایش غلظت آنزیم پکتیناز از ۰۵/۰ به ۲/۰ درصد، درجه روشنی به ۸۳/۴۳ درصد ایزو (حدود ۱ درصد افزایش) بهبود یافت و زردی کاغذ به ۶۱/۱۸ درصد ایزو (حدود ۵/۳ درصد) کاهش پیدا کرد. در غلظتهای بیشتر از ۳/۰ درصد پکتیناز، درجه روشنی کاغذ کاهش یافت و به زردی کاغذ افزوده شد. بیشترین ماتی کاغذ (۴۹/۹۹ درصد ایزو) با استفاده از ۵/۰ درصد آنزیم پکتیناز بهدست آمد. نتایج مقایسه ویژگیهای فیزیکی کاغذهای ساختهشده نشان داد که با افزایش مصرف آنزیم پکتیناز، مقاومت به عبور هوا و دانسیته کاغذ بهبود یافت. همچنین، تیمار خمیرکاغذ با ۳/۰ درصد آنزیم پکتیناز در مقایسه با خمیرکاغذ شاهد، کاغذهای با بیشترین مقادیر شاخص مقاومت به پارگی و ترکیدن را نتیجه داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.