مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگی‏های خمیرکاغذ روزنامه مرکب‏زدایی‌شده به‏روش شست‌وشو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگی‏های خمیرکاغذ روزنامه مرکب‏زدایی‌شده به‏روش شست‌وشو دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگی‏های خمیرکاغذ روزنامه مرکب‏زدایی‌شده به‏روش شست‌وشو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگی‏های خمیرکاغذ روزنامه مرکب‏زدایی‌شده به‏روش شست‌وشو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عملکرد آنزیم پکتیناز در بهبود ویژگی‏های خمیرکاغذ روزنامه مرکب‏زدایی‌شده به‏روش شست‌وشو :

تعداد صفحات :۲۶

در این پژوهش، تأثیر استفاده از غلظت‏های مختلف آنزیم پکتیناز در مرکب‏زدایی کاغذ روزنامه باطله بررسی شده است. کاغذ روزنامه باطله تحت شرایط‌ خشکی ۵‌ درصد به مدت ۱۰ دقیقه در دستگاه پراکنده‏ساز (تعداد دور ۲۶۵۰۰) به خمیرکاغذ تبدیل شد. تیمار آنزیمی خمیرکاغذ روزنامه بازیافتی تحت شرایط ثابت (خشکی۱۰ درصد، زمان تیمار۲۰ دقیقه، محدوده pH 5-5/4) در غلظت‏های مختلف ۰۵/۰، ۱/۰، ۲/۰، ۳/۰، ۵/۰‌ درصد آنزیم پکتیناز (براساس وزن خشک کاغذ باطله) انجام شد. ویژگی‏های نوری، فیزیکی و مکانیکی کاغذهای استاندارد (g/cm2 60) ساخته‏شده از خمیرکاغذهای تیمار‌شده با غلظت‏های مختلف آنزیم پکتیناز در مقایسه با کاغذهای ساخته‏شده از خمیرکاغذ شاهد (خمیرکاغذ تیمار‌نشده با پکتیناز) ارزیابی شد. نتایج نشان داد که استفاده از آنزیم پکتیناز در مرکب‏زدایی کاغذ روزنامه باطله در مقایسه با خمیرکاغذ شاهد به اندکی افزایش در درجه روشنی و زردی و کاهش ماتی کاغذ منجر شد. با افزایش غلظت آنزیم پکتیناز از ۰۵/۰ به ۲/۰‌ درصد، درجه روشنی به ۸۳/۴۳‌ درصد ایزو (حدود ۱‌ درصد افزایش) بهبود یافت و زردی کاغذ به ۶۱/۱۸‌ درصد ایزو (حدود ۵/۳‌ درصد) کاهش پیدا کرد. در غلظت‏های بیشتر از ۳/۰‌ درصد پکتیناز، درجه روشنی کاغذ کاهش یافت و به زردی کاغذ افزوده شد. بیشترین ماتی کاغذ (۴۹/۹۹‌ درصد ایزو) با استفاده از ۵/۰‌ درصد آنزیم پکتیناز به‏دست آمد. نتایج مقایسه ویژگی‏های فیزیکی کاغذهای ساخته‌شده نشان داد که با افزایش مصرف آنزیم پکتیناز، مقاومت به عبور هوا و دانسیته کاغذ بهبود یافت. همچنین، تیمار خمیرکاغذ با ۳/۰ درصد آنزیم پکتیناز در مقایسه با خمیرکاغذ شاهد، کاغذهای با بیشترین مقادیر شاخص مقاومت به پارگی و ترکیدن را نتیجه داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.