مقاله اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسپرس و نسبت‌ علوفه به کنسانتره بر توازن نیتروژن، بیوهیدروژناسیون و ترکیب اسیدهای چرب شیر در میش‌های شیرده :

تعداد صفحات :۲۲

این آزمایش با هدف بررسی اثر علوفه اسپرس و نسبت‌های علوفه به کنسانتره بر مصرف خوراک، توازن­ نیتروژن، ترکیب اسیدهای چرب،بیوهیدروژناسیون شکمبه­ای و ترکیب اسیدهای چرب شیر با استفاده از هشترأس میش نژاد لری در قالب طرح مربع لاتین ۴×4 تکرار شونده انجام شد. تیمارهای یک تا چهار به ترتیب با نسبت­های علوفه به کنسانتره ۶۵:۳۵(با و بدون اسپرس) و ۳۵:۶۵ (با و بدون اسپرس) تنظیم شد. مقدار ماده خشک مصرفی بین جیره‌های آزمایشی ­اختلاف معنی‌داری نداشت.ا بقای نیتروژن در میش­هایی­ که جیره بانسبت علوفه به کنسانتره ۶۵:۳۵(با اسپرس) و ۳۵:۶۵(با و بدون اسپرس) را دریافت کردند، بیشتر بود (۰۵/0P<). جیره حاوی کنسانتره بالاشامل اسپرس (تیمار ­یک) بیشترین ­غلظت اسید واسنیک­ همراه با غلظت ­کم تر­اسید استئاریک را در مایع شکمبه­ داشت(۰۵/0P<). میزان بیوهیدروژناسیون ظاهری جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس(تیمار­یک) نسبت به سایر تیمارها برای اسید اولئیک،لینولئیک ­و لینولنیک­ به ترتیب ۲/۱۰، ۳/۱۲ و ۱/۷ درصد کاهش داشت­(05/0P<).ا ثر تیمارهای­آزمایشی ­­برغلظت­اسیدهای­ چرب­و اسنیک، ­­لینولئیک­کانژوگه، لینولئیک­ و لینولنیک­ چربی شیر معنی‌دار و جیره حاوی کنسانتره بالا شامل اسپرس (تیمار ­یک) درمقایسه با سایر تیمارها بیشتر بود ­(05/0P<). بر اساس نتایج حاصل، تغذیه میش­های شیرده با جیره­های حاوی کنسانتره بالا و علوفه­اسپرس موجب افزایش غلظت اسید واسنیک و اسید لینولئیک کانژوگه در چربی شیر شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.