مقاله اثر تفال? لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر تفال? لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تفال? لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تفال? لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تفال? لیموترش و افزودن اسیدهای آلی بر عملکرد، مورفولوژی روده، و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۲۱

به‌منظور تعیین اثر سطوح تفال لیموترش و اسیدهای آلی بر عملکرد، صفات لاشه، مورفولوژی روده، سطح ایمنی، و فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون از ۲۸۸ قطعه جوج گوشتی سوی راس‌ـ۳۰۸، در آزمایشی فاکتوریل ۲×3 با سه سطح تفال لیمو (صفر، ۵/۱، و سه‌درصد جیره)، دو سطح گلوباسید (صفر و ۱/۰‌درصد جیره) در قالب طرح کاملاً تصادفی شش تیمار، چهار تکرار، و ۱۲ قطعه جوجه در هر تکرار استفاده شد. تغذی پرندگان با جیره‌های حاوی تفال لیموترش و مکمل اسیدهای آلی مصرف خوراک، میزان افزایش وزن و وزن زنده را افزایش داد (۰۵/۰>P). تغذی پرندگان با تفال لیموترش و اسیدهای آلی به‌تنهایی بر صفات لاش جوجه‌‌ها تأثیر نداشت، در حالی‌که در ترکیب آنها درصد ران افزایش یافت (۰۵/۰>P). استفاده از سه‌درصد تفال لیموترش و نیز ترکیب لیموترش و مکمل اسیدهای آلی عمق کریپت را در ژژنوم افزایش داد (۰۵/۰>P). تغذی پرندگان با جیره‌های حاوی تفال لیموترش و مکمل اسیدهای آلی تأثیرات معنی‌‌داری بر سطح ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون نداشت. به‌طور کلی، استفاده از تفال لیموترش تا سه‌درصد در جیره به‌همراه ۱/۰‌درصد مخلوط اسیدهای آلی موجب بهبود عملکرد، صفات لاشه، و مورفولوژی رود جوجه‌های گوشتی می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.