مقاله مقایس? عملکـرد و کارایی دو سیستم پرورشی خودکـار، مبتنی بر منطق فازی و متداول، در تولید ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایس? عملکـرد و کارایی دو سیستم پرورشی خودکـار، مبتنی بر منطق فازی و متداول، در تولید ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایس? عملکـرد و کارایی دو سیستم پرورشی خودکـار، مبتنی بر منطق فازی و متداول، در تولید ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایس? عملکـرد و کارایی دو سیستم پرورشی خودکـار، مبتنی بر منطق فازی و متداول، در تولید ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایس? عملکـرد و کارایی دو سیستم پرورشی خودکـار، مبتنی بر منطق فازی و متداول، در تولید ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus) :

تعداد صفحات :۲۶

بیشتر مطالعات انجام‌شده در یک دهه اخیر روش‌های مختلف تولید آبزیان و شرایط زیستی ماهیان را با هدف بهینه‌سازی بررسی کرده است. تحقیقات دیگر نیز روش‌های نوین مدیریتی با هدف کاهش دخالت انسانی در سامانه‌های تولید و پرورش ماهی از نوع نیمه‌متراکم و متراکم را کندوکاو کرده‌اند. در تحقیق حاضر سازگانی پرورشی از نوع متراکم طراحی شد. به‌ منظور کاهش سطح دخالت انسان در این سازگان از حسگرهای آنالیز کیفیت آب و کنترل‌کننده خودکار منطبق بر منطق فازی استفاده شد و با سیستم مرسوم مقایسه شد. برای این منظور درون هر یک از مخازن ونیرو با ظرفیت ۱۰۰۰ لیتر و از جنس فایبرگلاس، ۵۰ قطعه ماهی پاکو قرمز (Piaractus brachypomus) با وزن اولیه ۷۴/۳±05/15 و ۴۳/۳±98/14 گرم به ترتیب در سازگان مدرن مجهز به سامانه کنترلی و سازگان مرسوم (فاقد سامانه کنترلی) قرار گرفتند و تا رسیدن به حداقل دو برابر وزن اولیه پرورش یافتند. در پایان دوره آزمایش یعنی هفته چهارم، متوسط وزن ماهی درون سازگان مدرن به میزان ۰۶/۱۰±43/56 گرم (۷۵/۳ برابر وزن اولیه) و متوسط وزن ماهی درون سازگان مرسوم به میزان ۳۸/۷±13/40 گرم (۶۸/۲ برابر وزن اولیه) رسید. شاخص‌های متوسط افزایش وزن روزانه برای هر ماهی ۳۲/۱ و ۶۵/۰گرم، نرخ رشد ویژه ۴۰/۵ و ۱۴/۳ درصد و ضریب تبدیل غذایی نیز ۷۳/۰ و ۲۱/۱ به ترتیب در سازگان‌های مدرن و مرسوم به دست آمد که در مقام مقایسه میان دو بوم‌سازگان پرورشی طراحی‌شده به ‌طور معنی‌داری )۰۵/۰(P< متفاوت بود. نتایج این پژوهش نشان داد که با به‌کارگیری سامانه مدرن کنترلی می‌توان کارایی سازگان پرورشی را با تعریف دامنه مناسب برای شاخص‌های اصلی کیفیت آب افزایش داد و به بهینه‌سازی شاخص‌های رشد نیز رسید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.