مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیک‌اسید بر انجماد‏پذیری اسپرماتوزوای خروس :

تعداد صفحات :۱۳

به‌منظور ارزیابی اثر افزودن گوانیدینواستیک‌اسید در جیر غذایی خروس بر شاخص‏های انجماد‏پذیری اسپرماتوزوآ، آزمایشی با ۲۰ قطعه خروس گل مادر گوشتی سوی تجاری راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار در هشت هفته انجام شد. خروس‏ها با جیره‏های حاوی سطوح صفر (شاهد)، ۰۶/۰، ۱۲/۰، و ۱۸/۰‌درصد از مکمل گوانیدینواستیک‌اسید تغذیه شدند. اسپرم‏گیری هفتگی و به روش مالش شکمی انجام شد. پس از افزودن نمونه‏های منی به رقیق‏کننده، برای تعادل دمایی در دمای پنج ‌درج سانتی‏گراد قرار داده شدند. سپس نمونه‏های حاوی منی به داخل نی‏های انجماد منتقل شدند و در معرض بخار ازت قرار گرفتند، و بعد در ازت مایع ذخیره شدند. پس از فرایند انجماد و یخ‏گشایی اسپرماتوزوآ، فراسنجه‏های جنبایی کل، جنبایی پیش‏رونده، زنده‏مانی، ریخت‏شناسی، و یکپارچگی ‏غشا اندازه‏گیری و مقایسه شد. میانگین جنبایی کل در سطح ۱۲/۰ و ۱۸/۰درصد، در مقایسه با سایر سطوح بیشتر بود (۰۵/۰>P). همچنین در میانگین جنبایی پیش‌رونده، تمامی تیمار‏ها اختلاف معنی‏داری با تیمار‏ شاهد داشتند و در سطح ۱۲/۰ و ۱۸/۰درصد، به نسبت سایر سطوح بیشتر بود (۰۵/۰>P). تفاوتی در فراسنجه‏های زنده‏مانی، ریخت شناسی، و یکپارچگی غشای اسپرماتوزوآ مشاهده نشد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که افزودن گوانیدینواستیک‌اسید در جیر‏ خروس‏ها در تأمین انرژی اسپرماتوزوآ تأثیرگذار است و باعث بهبود فراسنجه‏های جنبایی اسپرماتوزوآ پس از فرایند انجماد و یخ‏گشایی می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.