مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر تغذی? افزودنی گوانیدینواستیکاسید بر انجمادپذیری اسپرماتوزوای خروس :
تعداد صفحات :۱۳
بهمنظور ارزیابی اثر افزودن گوانیدینواستیکاسید در جیر غذایی خروس بر شاخصهای انجمادپذیری اسپرماتوزوآ، آزمایشی با ۲۰ قطعه خروس گل مادر گوشتی سوی تجاری راس در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و پنج تکرار در هشت هفته انجام شد. خروسها با جیرههای حاوی سطوح صفر (شاهد)، ۰۶/۰، ۱۲/۰، و ۱۸/۰درصد از مکمل گوانیدینواستیکاسید تغذیه شدند. اسپرمگیری هفتگی و به روش مالش شکمی انجام شد. پس از افزودن نمونههای منی به رقیقکننده، برای تعادل دمایی در دمای پنج درج سانتیگراد قرار داده شدند. سپس نمونههای حاوی منی به داخل نیهای انجماد منتقل شدند و در معرض بخار ازت قرار گرفتند، و بعد در ازت مایع ذخیره شدند. پس از فرایند انجماد و یخگشایی اسپرماتوزوآ، فراسنجههای جنبایی کل، جنبایی پیشرونده، زندهمانی، ریختشناسی، و یکپارچگی غشا اندازهگیری و مقایسه شد. میانگین جنبایی کل در سطح ۱۲/۰ و ۱۸/۰درصد، در مقایسه با سایر سطوح بیشتر بود (۰۵/۰>P). همچنین در میانگین جنبایی پیشرونده، تمامی تیمارها اختلاف معنیداری با تیمار شاهد داشتند و در سطح ۱۲/۰ و ۱۸/۰درصد، به نسبت سایر سطوح بیشتر بود (۰۵/۰>P). تفاوتی در فراسنجههای زندهمانی، ریخت شناسی، و یکپارچگی غشای اسپرماتوزوآ مشاهده نشد. نتایج حاصل از آزمایش نشان داد که افزودن گوانیدینواستیکاسید در جیر خروسها در تأمین انرژی اسپرماتوزوآ تأثیرگذار است و باعث بهبود فراسنجههای جنبایی اسپرماتوزوآ پس از فرایند انجماد و یخگشایی میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.