مقاله بررسی تراز انرژی زراعت گرچک در شهرستان ورامین بهمنظور تولید بیودیزل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تراز انرژی زراعت گرچک در شهرستان ورامین بهمنظور تولید بیودیزل دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تراز انرژی زراعت گرچک در شهرستان ورامین بهمنظور تولید بیودیزل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تراز انرژی زراعت گرچک در شهرستان ورامین بهمنظور تولید بیودیزل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تراز انرژی زراعت گرچک در شهرستان ورامین بهمنظور تولید بیودیزل :
تعداد صفحات :۱۷
گرچک (Ricinus communis L.) با داشتن قابلیت تحمل شرایط سخت، نیاز تغذیهای کم، محتوای ۵۰ درصدی و کیفیت مطلوب روغن، از بهترین گیاهان مورد استفاده در تولید بیودیزل است. اولین گام برای توسعه سطح زیرکشت این گیاه برای تولید بیودیزل، بررسی تراز انرژی در تولید آن است. در تحقیق حاضر با بررسی کلیه نهادهها در دو سال کشت پیاپی (۹۲-۱۳۹۰) در منطقه ورامین استان تهران، انرژیهای نهاده (اعم از تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر) و ستانده محاسبه و شاخصهای انرژی در این زمینه ارزیابی شدند. از مجموع ۶۴/۱۱۲۴۵ مگاژول انرژی بهکاررفته در تولید گرچک، انرژیهای تجدیدناپذیر و غیرمستقیم بهترتیب ۹۶/۸۰ و ۶۸/۵۹ درصد، بخش عمده انرژی مصرفی در تولید گرچک را تشکیل میدهند. همچنین از میان نهادهها، کود و سم با ۲۶/۵۵ درصد از کل انرژی مصرفی رتبه اول، و پس از آن سوخت با ۲۸/۲۱ درصد، رتبه دوم را به خود اختصاص دادند. کارایی مصرف انرژی فقط برای تولید دانه ۸۱/۳ بهدست آمد که در مقایسه با سایر گیاهان مورد استفاده برای تولید بیودیزل بسیار مطلوب و شایان توجه است. ازاینرو، بهمنظور گسترش کشت مکانیزه و کاهش هزینههای تولید گرچک، اصلاح نژاد تودههای محلی موجود توصیه میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.