مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقی‏های دو‏طرف? زرشک بی‏دانه و ژنوتیپ‏های وحشی زرشک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقی‏های دو‏طرف? زرشک بی‏دانه و ژنوتیپ‏های وحشی زرشک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقی‏های دو‏طرف? زرشک بی‏دانه و ژنوتیپ‏های وحشی زرشک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقی‏های دو‏طرف? زرشک بی‏دانه و ژنوتیپ‏های وحشی زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقی‏های دو‏طرف? زرشک بی‏دانه و ژنوتیپ‏های وحشی زرشک :

تعداد صفحات :۱۶

در این پژوهش طی سه سال متوالی (۱۳۸۹‌ـ ۱۳۹۱) یک سری تلاقی‏های دو‌طرفه بین ژنوتپپ‏های وحشی زرشک و زرشک بی‏دان باغی انجام گرفت و میزان تشکیل دانه و میوه در این تلاقی‏ها بررسی شد و سپس بقای دانهال‏ها در سیستم‏های کشتی ارزیابی شد. نتایج نشان‌دهند اثر معنا‏دار ژنوتیپ دانه‌گرده در درصد تشکیل میوه، دانه و میوه‏های دانه‏دار زرشک باغی بود. دانه‌گرد ژنوتیپ R2N1 به‌ترتیب با ۴۶ و ۲۲/۲ درصد تشکیل میوه و دانه‌گرد ژنوتیپ R4N1 با ۶۹ و ۲۰/۲۲ درصد تشکیل میوه و دانه کمترین و بیشترین میزان را داشتند. همچنین اختلاف معناداری بین ژنوتیپ‏ها در درصد تشکیل میوه، دانه و میوه‏های دانه‏دار هنگام گرده‌افشانی با دانه‌گرد زرشک بی‏دانه وجود داشت. نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که دانه‏های گرد زرشک بی‏دان باغی کارایی لازم در تشکیل دانه در ژنوتیپ‏های وحشی زرشک را دارند و پدید نرعقیمی در زرشک باغی وجود ندارد. نتایج بررسی میزان بقای دانهال‏ها نشان داد که کشت بهار دانه در بستر کوکوپیت مخلوط با کمی پرلایت در زیر سیستم میست به میزان قابل توجهی درصد بقای دانهال‏ها را افزایش می‌دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.