مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقیهای دوطرف? زرشک بیدانه و ژنوتیپهای وحشی زرشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقیهای دوطرف? زرشک بیدانه و ژنوتیپهای وحشی زرشک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقیهای دوطرف? زرشک بیدانه و ژنوتیپهای وحشی زرشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقیهای دوطرف? زرشک بیدانه و ژنوتیپهای وحشی زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تشکیل دانه و میوه در تلاقیهای دوطرف? زرشک بیدانه و ژنوتیپهای وحشی زرشک :
تعداد صفحات :۱۶
در این پژوهش طی سه سال متوالی (۱۳۸۹ـ ۱۳۹۱) یک سری تلاقیهای دوطرفه بین ژنوتپپهای وحشی زرشک و زرشک بیدان باغی انجام گرفت و میزان تشکیل دانه و میوه در این تلاقیها بررسی شد و سپس بقای دانهالها در سیستمهای کشتی ارزیابی شد. نتایج نشاندهند اثر معنادار ژنوتیپ دانهگرده در درصد تشکیل میوه، دانه و میوههای دانهدار زرشک باغی بود. دانهگرد ژنوتیپ R2N1 بهترتیب با ۴۶ و ۲۲/۲ درصد تشکیل میوه و دانهگرد ژنوتیپ R4N1 با ۶۹ و ۲۰/۲۲ درصد تشکیل میوه و دانه کمترین و بیشترین میزان را داشتند. همچنین اختلاف معناداری بین ژنوتیپها در درصد تشکیل میوه، دانه و میوههای دانهدار هنگام گردهافشانی با دانهگرد زرشک بیدانه وجود داشت. نتایج این پژوهش نشان میدهد که دانههای گرد زرشک بیدان باغی کارایی لازم در تشکیل دانه در ژنوتیپهای وحشی زرشک را دارند و پدید نرعقیمی در زرشک باغی وجود ندارد. نتایج بررسی میزان بقای دانهالها نشان داد که کشت بهار دانه در بستر کوکوپیت مخلوط با کمی پرلایت در زیر سیستم میست به میزان قابل توجهی درصد بقای دانهالها را افزایش میدهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.