مقاله شناسایی و ارزیابی برخی ژنوتیپ‏های انگور محلی شهرستان ماهنشان (زنجان) با استفاده از روش‏های آمپلوگرافی و آمپلومتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله شناسایی و ارزیابی برخی ژنوتیپ‏های انگور محلی شهرستان ماهنشان (زنجان) با استفاده از روش‏های آمپلوگرافی و آمپلومتری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و ارزیابی برخی ژنوتیپ‏های انگور محلی شهرستان ماهنشان (زنجان) با استفاده از روش‏های آمپلوگرافی و آمپلومتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و ارزیابی برخی ژنوتیپ‏های انگور محلی شهرستان ماهنشان (زنجان) با استفاده از روش‏های آمپلوگرافی و آمپلومتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و ارزیابی برخی ژنوتیپ‏های انگور محلی شهرستان ماهنشان (زنجان) با استفاده از روش‏های آمپلوگرافی و آمپلومتری :

تعداد صفحات :۸

به‌منظور بررسی تنوع ژنتیکی انگور در شهرستان ماهنشان (زنجان) پژوهشی طی سال‏های ۱۳۹۰‌ـ ۱۳۹۱ انجام شد. در مراحل مختلف رشدی (بازشدن جوانه، شکوفه‌دهی، و رسیدن میوه) صفات کمّی و کیفی ۱۲ ژنوتیپ انگور (مراغه، شاهانی، خلیلی، آق اوزوم، قرمز کشمش، آق کشمش، قارا کشمش، عسگری، پرت پرت، صاحبی، قزل اوزوم و گندمه) براساس توصیف‌گر بین‌المللی IBPGR ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که کلی ژنوتیپ‏ها به گون اروپایی (Vinifera) تعلق دارند. در بین ژنوتیپ‌ها قزل اوزوم و گندمه پرچم‌های واژگون داشتند که در برنامه‏های اصلاح نباتی اهمیت زیادی دارند. نتایج تجزی همبستگی ساده، وجود همبستگی‏های مثبت و منفی معنا‏دار بین برخی صفات را نشان داد. تجزی خوشه‏ای صفات ارزیابی‌شده در فاصل اقلیدوسی۱۰، ژنوتیپ‏ها را به سه گروه مجزا تقسیم کرد. پنج ژنوتیپ ‏(‌کشمش قرمز، کشمش سفید، عسگری، پرت پرت و آق‏ اوزوم) در گروه اول قرار گرفتند و در گروه‌های دوم و سوم به‌ترتیب ژنوتیپ‏های (‌مراغه، شاهانی و خلیلی) و (قزل‏ اوزوم، گندمه، کشمش سیاه و صاحبی) قرار گرفتند. همچنین نتایج تجزیه به مؤلفه‏های اصلی اول ۳۲/۷۸ درصد از تغییرات کل را توجیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.