مقاله تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula off?cinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذی? گیاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula off?cinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذی? گیاه دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula off?cinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذی? گیاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula off?cinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذی? گیاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییر فاکتورهای فیزیکی و فیتوشیمیایی گل همیشه‌بهار (Calendula off?cinalis L.) تحت‌تأثیر روش‌های مختلف خشک‌کردن و منبع تغذی? گیاه :

تعداد صفحات :۲۴

به‏منظور بررسی تأثیر برخی عوامل پس از برداشت بر خصوصیات کیفی گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)، اثر منبع تغذی گیاه شامل کود گاوی کاملاً پوسیده (۲۵ تن در هکتار)، کمپوست زبال شهری (۲۰ تن در هکتار)، کمپوست قارچ مصرف‏شده (۱۵ تن در هکتار)، ورمی‌کمپوست (۱۵ تن در هکتار) و شاهد‌ و روش‏های مختلف خشک‌کردن شامل آون (۶۰، ۷۰ و ۸۰ درج سانتی‌گراد)، مایکروویو (۳۰۰، ۶۰۰ و ۹۰۰ وات) و روش طبیعی (خشک‌کردن در دمای اتاق) در یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار، در دانشگاه تهران و دانشگاه شهید بهشتی در سال‏های ۱۳۸۹و ۱۳۹۰ بررسی شد. عوامل فیزیکی و فیتوشیمیایی شامل سینتیک خشک‌شدن و میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فلاونوئید کل، ترکیبات فنولی و کاروتنوئید کل ارزیابی شدند. نتایج حاصل بیانگر نبود تأثیر معنا‏دار نهاده‏های آلی به‌منزل منبع تغذیه بر خصوصیات کیفی همیشه‌بهار جز فلاونوئید کل بود در‌حالی‌که این خصوصیات به‌طور معنادار تحت‌تأثیر روش‌های خشک‌کردن قرار گرفتند. کاربرد مایکروویو در توان‏های ۳۰۰، ۶۰۰ و ۹۰۰ وات به‌ترتیب بیشترین میزان فلاونوئید، ترکیبات فنولی و کاروتنوئید کل را به دنبال داشت درحالی‌که دماهای مختلف آون از کمترین میزان این صفات برخوردار بود. همچنین اثر متقابل خشک‌کردن و منبع تغذیه بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی همیشه‌بهار معنادار بود و بیشترین و کمترین میزان این صفت، به‌ترتیب، از اثر متقابل ورمی‌کمپوست و مایکروویو ۹۰۰ وات و ورمی‌کمپوست و آون ۶۰ درج سانتی‌گراد به دست آمد. بررسی روند منحنی‏های خشک‌شدن نشان داد که با افزایش توان مایکروویو و دمای آون، شیب منحنی کاهش رطوبت افزایش و زمان خشک‌شدن گل‏ها کاهش می‏یابد. در‌مجموع گزینش صحیح روش خشک‌کردن به عوامل متعددی بستگی دارد و در این میان استفاده از روشی بر مبنای مصرف بهین انرژی و صرفه‌جویی در هزینه نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.