مقاله ارزیابی فامیل‌های نیمه خواهری فسکیوی بلند Lolium arundinaceum (Schreb) از نظر صفات مورفولوژیکی و زراعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزیابی فامیل‌های نیمه خواهری فسکیوی بلند Lolium arundinaceum (Schreb) از نظر صفات مورفولوژیکی و زراعی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی فامیل‌های نیمه خواهری فسکیوی بلند Lolium arundinaceum (Schreb) از نظر صفات مورفولوژیکی و زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی فامیل‌های نیمه خواهری فسکیوی بلند Lolium arundinaceum (Schreb) از نظر صفات مورفولوژیکی و زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی فامیل‌های نیمه خواهری فسکیوی بلند Lolium arundinaceum (Schreb) از نظر صفات مورفولوژیکی و زراعی :

تعداد صفحات :۱۸

به‌منظور ارزیابی صفات زراعی و مورفولوژیکی در فامیل‏های نیمه‌خواهری (پلی‏کراس) گیاه فسکیوی بلند، بذور حاصل از پلی‏کراس ۲۵ ژنوتیپ در طرح بلوک‏های کامل تصادفی با سه تکرار، در مزرع تحقیقاتی در اصفهان، طی سال‏های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ کشت و ارزیابی شدند. صفات ارزیابی‌شده شامل تعداد روز تا گرده‏افشانی، ارتفاع بوته، تعداد ساق بارور، طول و عرض برگ پرچم، طول خوشه، عملکرد بذر در هر بوته و عملکرد علوف خشک بود. بیشترین میانگین عملکرد علوفه برابر ۱۱۳ گرم و کمترین آن ۵۳ گرم به‌ترتیب در فامیل‏های شمار ۲۵ و ۱۳ مشاهده شد. مقایسه‌های میانگین عملکرد بذر نشان داد فامیل‏های ۱۲ و ۲ بیشترین و فامیل ۱۳ کمترین عملکرد بذر در واحد سطح و عملکرد تک‌بوته را داشتند. وراثت‏پذیری عمومی عملکرد بذر در بوته و عملکرد بذر در واحد سطح به‌ترتیب ۶۶ و ۳۲ درصد برآورد شد. براساس نتایج حاصل از تجزی خوشه‏ای، صفات مطالعه‌شده فامیل‏های فسکیوی بلند در ۴ گروه قرار گرفتند. تجزی واریانس و مقایس میانگین فامیل‏ها برای صفات مختلف ژنوتیپ‏های برتر را مشخص کرد. برای بهبود صفت قطر یقه که وراثت‏پذیری عمومی کمی دارد، تلاقی ژنوتیپ‏هایی از گروه ۱ و ۳ امکان موفقیت بیشتری دارد، چون این فامیل‏ها میانگین نسبتاً خوب برای این صفت ‌و نیز فاصل ژنتیکی بیشتری با هم دارند که احتمال وقوع هتروزیس را بیشتر می‏کند. با توجه به وراثت‏پذیری عمومی بالای صفات ارتفاع بوته و طول خوشه که از اجزای عملکرد هستند، انتخاب فامیل‏های گروه سوم برای استفاده در برنامه‏های اصلاحی آینده سودمند خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.