مقاله اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ایزوفلاون‌های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و معدنی‌شدن استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی :

تعداد صفحات :۱۶

این تحقیق با هدف بررسی تأثیر ایزوفلاون‏های سویا بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی، و محتوی کلسیم و فسفر استخوان درشت‏نی جوجه‌های گوشتی اجرا شد. تعداد ۲۴۰ قطعه جوج یک‏روزه سوی راس ۳۰۸ در قالب طرحی کاملاً تصادفی به چهار تیمار (شامل سطوح صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰، و ۱۰۰ میلی‏گرم در کیلوگرم ایزوفلاون) و سه تکرار (۲۰ قطعه در هر تکرار) طی یک دور ۴۲روزه اختصاص یافتند. استفاده از ایزوفلاون در هم سطوح، بدون تأثیر معنی‏دار بر مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی جوجه‌ها را در دور پرورش بهبود بخشید (۰۵/۰>P). مصرف سطوح ۵۰ و ۱۰۰ میلی‌گرم ایزوفلاون در کیلوگرم جیره بدون تأثیر بر درصد خاکستر استخوان درشت‌نی، موجب افزایش درصد کلسیم و فسفر این استخوان شد (۰۵/۰>P). pH شیراب گوارشی سنگدان و سکوم در اثر مصرف ایزوفلاون کاهش یافت (۰۵/۰>P). با افزودن ایزوفلاون به جیر غلظت کلسترول کل، تری‏گلیسرید، کلسترول LDL، و VLDL سرم خون جوجه‌ها کاهش (۰۵/۰>P) ولی غلظت کلسترول HDL افزایش یافت (۰۵/۰>P). استفاده از ۱۰۰ میلی‌گرم ایزوفلاون موجب افزایش قیمت جیر مصرفی (۰۵/۰>P) و مصرف ۵۰ میلی‌گرم آن افزایش سود ناخالص را به‌ازای هر قطعه جوجه موجب شد (۰۵/۰>P). باتوجه به یافته‏های پژوهش حاضر، استفاده از سطح ۵۰ میلی‏گرم در کیلوگرم ایزوفلاون سویا در جیر جوجه‌های گوشتی توصیه می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.