مقاله اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر برخی سویه‌های باکتری حل‌کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان در مقادیر مختلف کود فسفره :

تعداد صفحات :۲۴

به‌منظور ارزیابی اثر برخی سویه­های باکتری حل­کننده فسفات بر عملکرد و خصوصیات زراعی مهم لوبیای محلی گیلان تحت تأثیر مقادیر مختلف کود فسفره، آزمایشی به­صورت اسپلیت پلات با طرح پایه بلوک­های کامل تصادفی و در سه تکرار، در مزرعه آزمایشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان (رشت) در سال زراعی ۱۳۹۳ اجرا شد. مقادیر کود فسفره شامل سه سطح صفر، ۴۰ و ۸۰ کیلوگرم (P2O5) در هکتار و باکتری حل­کننده فسفات (سودوموناس پوتیدا) در سه سطح شامل سویه­های ۱۱۳، ۱۶۸ و ۱۷۳ و عدم تلقیح باکتری به­عنوان تیمار شاهد، به­طور تصادفی و به­ترتیب در کرت­های اصلی و فرعی قرار گرفتند. اثر متقابل کود و باکتری بر وزن صددانه و محتوای پروتئین دان لوبیا معنادار بود. کاربرد ۸۰ کیلوگرم فسفر در هکتار کمترین تعداد غلاف در بوته (۸/۹ عدد)، تعداد دانه در غلاف (۵۳/۳ عدد)، عملکرد زیست­توده (۳۳۱۷ کیلوگرم در هکتار) و عملکرد دانه (۱۱۳۶ کیلوگرم در هکتار) در واحد سطح را نشان داد. همچنین، بیشترین تعداد دانه در غلاف (۱۲/۴ عدد)، شاخص برداشت (۴۴ درصد) و عملکرد دانه (۱۸۵۸ کیلوگرم در هکتار) تحت تأثیر سویه ۱۶۸ باکتری حل­کننده فسفات به­دست آمد. سویه ۱۶۸ کارایی بیشتری از نظر افزایش عملکرد دانه در مقایسه با دیگر سویه­های باکتری حل­کننده فسفر داشت. براساس نتایج پژوهش حاضر، در سطوح پایین فسفر قابل دسترس خاک سویه­های باکتری حل­کننده فسفات را می­توان در راستای افزایش عملکرد دان لوبیای محلی در گیلان و شرایط اقلیمی و خاکی مشابه توصیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.