مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایه‌های آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایه‌های آنها دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایه‌های آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایه‌های آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه تجمع ترکیبات فنولی میوه در ارقام پرتقال “الوستیانا” و “ایتالیایی” با میوه پایه‌های آنها :

تعداد صفحات :۱۸

پژوهش حاضر با هدف بررسی همبستگی تغییرات بیوشیمیایی میو درخت پیوندی با میو پایه، در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان در سال ۹۳-۱۳۹۲ انجام گرفت. بدین منظور فعالیت آنتی‌اکسیدانی، مقدار فنول کل و فلاونوئید کل میوه‏های چهار پای ’یوزو‘، ’شل‌محله‘، ’نارنج‘ و ’سیتروملو‘ در مقایسه با میوه‌های درخت پیوندی پرتقال ,ایتالیایی، و ,سالوستیانا، روی پایه‌های یادشده در بخش‏های مختلف میوه اعم از پوست و گوشت بررسی شد. این پژوهش در قالب آزمایش فاکتوریل بر پای طرح کاملاً‌ تصادفی در سه تکرار اجرا شد. براساس نتایج، صفات اندازه­گیری‌شده در سطح ۱ درصد تحت تأثیر پایه، رقم و بافت میوه قرار داشت، به­طوری ­که بیشترین مقدار فنول کل (۳۸/۲۱ میلی‌گرم در گرم) در پوست رقم ,ایتالیایی، پیوندشده روی پای شل­محله مشاهده شد. همچنین بیشترین فعالیت آنتی‌اکسیدانی (۷۱/۸۵ درصد) در پوست پای ’سیتروملو‘ و بیشترین مقدار فلاونوئید کل (۳۳۷/۰ میلی‌گرم در گرم) در پوست رقم ,سالوستیانا، پیوندشده بر روی پای ’یوزو‘بود. براساس نتایج، توانمندی تجمع فنول کل در میو پایه در میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی میو درخت پیوندی مؤثر است و همبستگی مثبت دارد. با اینکه بین ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میو درخت پیوندی با پایه تفاوت معنا‌داری وجود داشت، هیچ­گونه رابط مشخصی بین آنها مشاهده نشد. به‌نظر می‌رسد این تفاوت ناشی از ویژگی‌های ترکیبی و فیزیولوژیکی هر میوه (رقم پیوندی یا پایه) باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.