مقاله اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف کود مرغی عمل‌آوری‌شده بر مصرف خوراک، قابلیت هضم، عملکرد و متابولیت‌های شکمبه و خون بره‌های نر مغانی :

تعداد صفحات :۱۳

این پژوهش در قالب طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار و نه تکرار روی ۳۶ رأس بره نر مغانی انجام گرفت که در آن چهار جیره غذایی حاوی سطوح صفر (شاهد)، ۷، ۱۴ و ۲۱ درصد کود مرغی فراوری‌شده، آزمایش شد. نتایج نشان داد که مصرف سطوح مختلف کود مرغی درجیره، بر مصرف اختیاری خوراک و افزایش وزن بره‌ها در طول دوره آزمایش اثری نداشت (۰۵/۰< P). با افزایش کود مرغی در جیره قابلیت هضم ماده خشک و NDF به‌طور خطی کاهش یافت (۰۵/0P<)، ولی قابلیت هضم ماده آلی و پروتئین خام تحت تأثیر جیره‌های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰< P). با گنجاندن کود مرغی در جیره غذایی، غلظت استات در شکمبه به طور خطی کاهش یافت، اما غلظت آمونیاک افزایش نشان داد (۰۵/0P<)، در حالی که غلظت پروپیونات، بوتیرات، والرات، ایزووالرات ونسبت استات به پروپیونات تحت تأثیر جیره‌های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰< P). نیتروژن اوره‌ای خون با افزایش کود مرغی در جیره به‌طور خطی افزایش یافت، اما غلظت سایر متابولیت‌های خون تحت تأثیر جیره‌های آزمایشی قرار نگرفت (۰۵/۰< P). در مجموع، مصرف کود مرغی در جیره بره‌های مغانی تا سطح ۲۱ درصد، بر مصرف مواد مغذی و عملکرد رشد اثری نداشت ولی قابلیت هضم ماده خشک و NDF و غلظت استات شکمبه را کاهش داد. با افزایش سطح کود مرغی در جیره، هزینه خوراک به ازای هر واحد افزایش وزن زنده بره‌ها، به‌طور خطی کاهش یافت (۰۵/0P<). به‌طور کلی می‌توان نتیجه‌گیری کرد که مصرف کود مرغی عمل‌آوری‌شده تا ۲۱ درصد جیره غذایی بره پرواری امکان‌پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.