مقاله بررسی مقایسه‌ای: موانع فرهنگی تحقق عدالت جنسیتی (مطالع? زنان متأهل شهر تهران در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی مقایسه‌ای: موانع فرهنگی تحقق عدالت جنسیتی (مطالع? زنان متأهل شهر تهران در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳) دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه‌ای: موانع فرهنگی تحقق عدالت جنسیتی (مطالع? زنان متأهل شهر تهران در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه‌ای: موانع فرهنگی تحقق عدالت جنسیتی (مطالع? زنان متأهل شهر تهران در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه‌ای: موانع فرهنگی تحقق عدالت جنسیتی (مطالع? زنان متأهل شهر تهران در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳) :

تعداد صفحات :۳۷

ریش اصلی نظریه‌های جنسیتی، سلطه مردانه است و شناختعناصر واقعی و نمادین خشونت مردان در فضای یک جامعه به‌طور خاص و نیز عناصر نمادین خشونت‌پذیری زنان و ترسیم سلسله‌مراتب ارزش‌ها در آن فضای اجتماعی برای تحلیل نابرابری جنسیتی اهمیت دارد. در این پژوهش علاوه بر متغیرهای زمینه‌ای، براساس نظریه‌های چافتز، بوردیو و هریسون، تأثیر سه متغیر مستقل گرایش به ایدئولوژی مردسالاری، فرایند جامعه‌پذیری جنسیتی و باورهای اعتقادی قالبی بر متغیر وابست نابرابری جنسیتی (نابرابری زن و همسرش در سرمایه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نمادین) بین ۴۵۵ زن متأهل در هفت منطق شهر تهران بررسی شد. جامع نمون پژوهش از زنان طبقه‌های بالا، متوسط و پایین با استفاده از روش پیمایشی و روش پرسش‌نامه به‌صورت پانل (گروهی) و مقایسه‌ای در سال‌های ۱۳۸۹ و ۱۳۹۳ انتخاب شد. براساس نتایج پیمایش‌ها، بین متغیرهای باورهای اعتقادی قالبی، سطح تحصیلات زن و درآمد ماهان خانواده با نابرابری جنسیتی ارتباط قوی وجود دارد (متغیر اول، هم‌راستا و دو متغیر دیگر برعکس آن). همچنین دو متغیر مستقل دیگر یعنی گرایش به ایدئولوژی مردسالاری و جامعه‌پذیری جنسیتی نیز با نابرابری جنسیتی همبستگی دارند. در تحلیل مسیر مشخص شد که متغیرهای باورهای اعتقادی قالبی‌ و تحصیلات و درآمد از متغیرهای بیرونی و اصلی و دو متغیر ایدئولوژی مردسالارانه و جامعه‌پذیری جنسیتی از متغیر‌های واسطه‌ هستند. بنابراین در پژوهش دوم و پس از گذشت چهار سال از پژوهش اول مشخص شد که پذیرش نابرابری جنسیتی و نیز انداز گرایش‌های جنسیتی روند کاهشی داشته ‌است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.