مقاله امکان‌سنجی تحقق سبک زندگی دینی (اسلامی) در جامع? ایران (براساس سه اثر مفاتیحالحیا?، الحیا? و سراج‌الشیعه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله امکان‌سنجی تحقق سبک زندگی دینی (اسلامی) در جامع? ایران (براساس سه اثر مفاتیحالحیا?، الحیا? و سراج‌الشیعه) دارای ۳۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان‌سنجی تحقق سبک زندگی دینی (اسلامی) در جامع? ایران (براساس سه اثر مفاتیحالحیا?، الحیا? و سراج‌الشیعه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان‌سنجی تحقق سبک زندگی دینی (اسلامی) در جامع? ایران (براساس سه اثر مفاتیحالحیا?، الحیا? و سراج‌الشیعه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان‌سنجی تحقق سبک زندگی دینی (اسلامی) در جامع? ایران (براساس سه اثر مفاتیحالحیا?، الحیا? و سراج‌الشیعه) :

تعداد صفحات :۳۸

مسئل اصلی این نوشتار تأمل دربار امکان و زمینه‌های ارتقا، ژرف‌اندیشی و گسترش سبک زندگی دینی در جامع ایرانی است. فرض اساسی نیز آن است که در جامع ایرانی و متأثر از امواج مدرنیته و جهانی شدن، الگوهای مختلفی از سبک زندگی در کنار سبک‌های زندگی سنتی و دینی وجود دارد؛ بنابراین میدان رقابت جدی (در زمین فرهنگی و به ویژه برای شمولیت یافتن انواع سبک‌های زندگی) وجود دارد. بنابراین مسئل اصلی این پژوهش، بررسی میزان کفایت یا پاسخگویی الگوهای دینی سبک زندگی به نیازهای موجود و چگونگی انطباق آن با شرایط موجود و همچنین قابلیت پاسخگویی مراجع دینی (مبتنی‌بر احکام و سفارش‌های دینی) به نیازهای روزمر کنشگران در زمینه‌های گوناگون سبک زندگی از جمله پوشش، مصرف و… است. پرسش‌های اصلی بیان‌شده عبارتند از: ویژگی‌ها و ابعاد سبک زندگی دینی (با تأکید بر آثار نوشتاری روایی_ حدیثی) چیست؟ زمینه و عوامل استقرار، نفوذ و تداوم الگوی دینی (اسلامی) سبک زندگی کدام‌اند؟ امکان‌پذیری اجرای آنها در جامع ایرانی به چه اندازه است؟ برای برخورداری این پژوهش از ماهیت و رویکرد یا روش‌شناختی امکان‌سنجی، بررسی محتوای سبک زندگی دینی یا الگوی زیست مسلمانی در معنای اصلی و روایی آن مهم است. به همین علت، محتوای سه اثر مهم دینی ازجمله کتاب‌های مفاتیح‌الحیا (جوادی آملی)، الحیا (حکیمی) و سراج‌الشیعه (مامقانی غروی) بررسی شده است که با هدف ارائ سبک زندگی اسلامی تدوین شده‌اند. سپس ویژگی‌های این سه اثر با معیارهای ارزیابی سبک‌های زندگی مقایسه شده است. در پایان مشکلات و موانع استقرار و تداوم سبک زندگی مذهبی (حیات طیبه) بررسی و پیشنهاد شده است؛ ابتدا اینکه به تنوع الگوهای سبک زندگی دینی توجه شود و همچنین به تلاش‌های احیاگران و روشن‌اندیشان دینی در دوره‌های معاصر برای تحقق سبک زندگی دینی یا ایمانی بیشتر در مراکز سیاست‌گذاری فرهنگی توجه شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.