مقاله مطالعه تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مطالعه تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره مرغان تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم :

تعداد صفحات :۱۳

این آزمایش به منظور بررسی تأثیرات استفاده از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا در جیره غذایی مرغ‌های تخم‌گذار بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ و لیپیدهای سرم اجرا شد. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با پنج تیمار شامل جیره‌های حاوی سطوح صفر، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ درصد جلبک، در پنج تکرار و با چهار قطعه مرغ در هر تکرار و در مجموع ۱۰۰ قطعه مرغ سویه‌های لاین w-36، به مدت ۱۲ هفته (۲۳ تا ۳۴ هفتگی) انجام گرفت. استفاده از جلبک در سطوح ۱۰ درصد و بیشتر موجب کاهش تخم‌گذاری و افزایش ضریب تبدیل در مقایسه با گروه شاهد شد (۰۵/۰>P). توده تخم‌مرغ در پرندگانی که جیره حاوی سطوح ۱۵ و ۲۰ درصد جلبک را دریافت کردند، کمتر از تیمار شاهد بود (۰۵/۰>P). ارتفاع سفیده تخم‌مرغ در پرندگان تغذیه‌شده با سطوح بیش از ۵ درصد جلبک در جیره، کمتر از تیمار شاهد بود (۰۵/۰>P). استفاده از سطوح مختلف جلبک در جیره، ضخامت پوسته و وزن مخصوص تخم‌مرغ را به‌طور معنا‌داری در مقایسه با گروه شاهد افزایش داد (۰۵/۰>P). زرده تخم‌های مرغ‌هایی که جیره‌های حاوی جلبک دریافت کردند، مالون دی آلدئید کمتر و ید بیشتری در مقایسه با شاهد داشت (۰۵/۰>P). استفاده از جلبک در جیره بر مقدار کلسترول زرده تخم‌مرغ تأثیری نداشت، ولی سطوح ۱۵ و ۲۰ درصد جلبک در جیره، کلسترول سرم را کاهش داد (۰۵/۰>P). بر اساس نتایج، می‌توان از جلبک گراسیلاریوپسیز پرسیکا تا سطح ۵ درصد بدون تأثیر منفی بر عملکرد در جیره مرغ‌های تخم‌گذار استفاده کرد و علاوه بر بهبود ضخامت پوسته و چگالی تخم‌مرغ، محتوای ید در تخم‌مرغ و همچنین مدت زمان انبارداری آن را افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.